FOTO: Proširuje se Sentandrejski put

U cilju revitalizacije putne mreže u gradu danas su počeli radovi na izgradnji saobraćajnih površina i na Sentandrejskom putu.
Danas su počeli radovi na izgradnji saobraćajnih površina i na Sentandrejskom putu. Na deonici od Ulice Teodora Mandića do prilaznih rampi na mostu preko Kanala DTD biće proširen kolovoz za dve saobraćajne trake, a izgradiće se i nove pešačke i biciklističke staze.

Planirana je i rekonstrukcija raskrsnice sa Ulicom Teodora Mandića i Putem novosadskog partizanskog odreda. Rok za završetak radova je 90 kalendarskih dana.

  • boni

    07.08.2011 21:58
    A kad ce da urade ona 200 metara desne strane puta na Temerinskom putu koji fali do nadvoznjaka preko autoputa????
    Mislim, ne bi ni kostalo mnogo, ne bi ni trajalo dugo da se uradi, a jako fali da taj putni pravac bude komplatiran... ko zna vec od kada stoji to tako nedovrseno, a sad izgradnjom nadvoznjaka stvarno bi mogli i to da urade... tako usput u ovoj velikoj gradnji kompletnih novih bulevara od vise kilometara...
  • 72.spec

    05.08.2011 21:55
    put-invest
    Opet Put-invest,pa jel on najbolje podmazuje ili je jedina putarska firma u gradu?
    Bože kako ljudi za par godina saznaju ,,toplu vodu,, o putevima...
    Vidite kako u ovoj zemlji imaju priliku svi da budu uspešni ?
    Nisam zlurad,ali stvarno je kriminala previše,treba izgrađivati ali jel mora uvek mito i korupcija i stranački?...
  • Mile klisa

    05.08.2011 20:27
    WOoooow
    Kad se sve to sredi, izgradi, nikne novi TC, kad god budem gradskim prevozom br.1 sto kasni po 15min tuda prolazio na putu za Klisu ima da razvucem kez sto cemo i mi na Klisanskom bregu dobiti kanalizaciju i put... Uh, ne, oprostite malo sam popio pa sanjarim, tripujem, nema ni kanalizacije ni puta za nas OBICNE gradjane!!! Napisao bih ja jos koju, ali onda mi ne bi objavili komentar... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti