U kovid bolnici na Mišeluku do sada najviše pacijenata

U kovid bolnici na Mišeluku smešteno je 540 pacijenata, što je za petoro više u odnosu na dan ranije.
U kovid bolnici na Mišeluku do sada najviše pacijenata
Foto: 021.rs
Broj osoba na lečenju se povećao, ali se smanjio broj pacijenata na respiratoru i sada se njih 45 leči na ovaj način, odnosno jedan manje nego juče.
 
Nepoznato je da li je bilo preminulih, kao i koliko je bilo otpuštanja i prijema novih pacijenata, jer Klinički centar Vojvodine te podatke ne saopštava.
 
U kovid bolnicu na Mišeluku primaju se najteži pacijenti iz cele Vojvodine. 
 
Ostalo je manje od 80 slobodnih kreveta.
  • Ljubica

    22.12.2021 14:56
    Zelim da saznam istinu
    Moja majka bila vakcinisana sa dve doze,zavrsila u toj prokletoj bolnici na respiratoru i umrla.
  • @Robika

    04.11.2021 10:10
    Ako te baš zanima, po odeljenjima mešano vakcinisani i nevakcinisani, ovi prvi se kraće zadržavaju, a u intenzivi i na respiratorima samo nevakcinisani. Eto to su ti jednostavni i čisti podaci s lica mesta, a ti s njima radi šta misliš da je pametno. Na kraju krajeva, nek i prirodna selekcija odradi svoje.
  • Robika

    03.11.2021 11:38
    rob
    Da li su to sve vakcinisani koji nisu primili drugu i trecu dozu pa sad organizam bez vakcine ne moze vise sam da se brani?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti