SNS o krivičnoj prijavi opozicije protiv izvođača radova na bazenu: Nepotrebna parada besposlenih

Potpuno nepotrebna parada u marketinške svrhe je najava podnošenja krivične prijave protiv izvođača radova na rekonstrukciji bazena na Spensu, poručio je gradski odbor SNS.
SNS o krivičnoj prijavi opozicije protiv izvođača radova na bazenu: Nepotrebna parada besposlenih
Foto: 021.rs
Reakcija je usledila nakon najave pet novosadskih opozicionih stranaka o daljem zajedničkom delovanju i mogućem zajedničkom izlasku na lokalne izbore, ali i o zajedničkom potezu - krivičnim prijavama protiv Max Cor i partnerskih firmi na rekonstrukciji bazena.
 
"Kako je i najavio gradonačelnik Miloš Vučević, odgovorni za nestručno obavljenu rekonstrukciju zakonski će biti sankcionisani, tako da se današnje aktivnosti novosadske opozicije mogu okarakterisati jednom rečenicom – besposlena opozicija i jariće krsti. Dodajmo i to da se izvođač radova pismeno obavezao da sve nedostatke ispravi o sopstvenom trošku. Prvo punjenje bazena trebalo bi da bude obavljeno do kraja ovog meseca, a kompletni radovi će biti završeni do kraja godine. Nakon toga Grad će se odužiti građanima za period u kojem zatvoreni bazeni na Spensu nisu radili, besplatnim ulaznicama u skladu sa kapacitetima. Važno je napomenuti i to da izvođač radova nema pravo na naplatu nikakvih dodatnih troškova, a da je SPENS dobio novac za kupovinu start blokova za takmičenja. Prvi put od otvaranja tog sportskog i poslovnog objekta, bazen će biti urađen po svim FINA standardima", navode u gradskom odboru vladajuće partije.
 
U odboru dodaju da im "upada u oči i naprasno ujedinjenje pojedinih opozicionih stranaka, koje ne mogu da se dogovore ni oko zajedničkog predsedničkog kandidata na predstojećim izborima, a kamoli o zajedničkom nastupu na njima". 
 
"Ako ih je totalno nepotrebna krivična prijava zbližila, nas to itekako raduje, jer su korak bliže zajedničkom porazu na aprilskim izborima. Za izbornu utakmicu mi u Srpskoj naprednoj stranci već sada smo spremni – i po postignutim rezultatima i po broju sigurnih glasova. Da li ćemo imati sa kim da se nadmećemo, zavisi od hrabrosti pojedinih opozicionih liderčića da nam izađu na crtu i brzine pranja njihovih biografija", poručuju u GO SNS.
 
Podsetimo, zajedničko delovanje najavili su lideri novosadskih odbora Stranke slobode i pravde (SSP), Narodne stranke (NS), Demokratske stranke (DS), Pokreta za preokret (PZP) i Pokreta slobodnih građana (PSG), a pozvali su i druge opozicione partije da se pridruže.
  • Miki

    06.11.2021 19:42
    Besposleni Jarić
    Čestitam 021, jedini piše o zabranjenoj i dobro čuvanoj tajni bazena na Spensu. Ostale tajne i transakcije i dogovori o mutnim radnjama o kojim se šuška po gradu zajedno sa ovom trebale bi da se nađu i pred tužilaštvom. Ako ne dođe do toga znači u čerupanju spensa su se uključili pored ovih Rasimovih zumbula i perjanice gradske, a što kod bivšeg direktora Jarića nije bio slučaj taj je delovao više sam i manje je uzimao od Spensa.
    A do tada novosađani kupajte se u onom što ste i zaslužili!
  • Djudja

    06.11.2021 15:40
    E moj Milosave
    Kakvi god da su nesretnici oni opljačkaše taj spens, niti ikad bio u gorem stanju, niti se ikad manje radilo na Spensu, niti je ikad ovoliko novaca zavrsavalo u kojekakvim privatnim dzepovima
  • Djudja

    06.11.2021 15:13
    E moj Milosave

    Kakvi god da su nesretnici oni opljackase taj spens, niti je bio u gorem stanju, niti se ikad manje radilo na spensu, niti je ikad ovoliko novaca zavrsavalo u kojekakvim privatnim dzepovima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti