Danas protest ispred RTV-a - APV: Zaustavimo sistematsko uništavanje javnog servisa

Politička organizacija "Akcija progresivne Vojvodine" pozvala je građane da se pridruže skupu "Zaustavimo propadanje Radio-televizije Vojvodine" koji će se održati danas, 13. novembra, u 13 sati.
Danas protest ispred RTV-a - APV: Zaustavimo sistematsko uništavanje javnog servisa
Foto: 021.rs

U pozivu APV-a navodi da od početka mandata nove pokrajinske vlasti 2016. godine počinje sistematsko uništavanje RTV-a.

"Najpre je smenjen generalni direktor, programski direktor i gotovo svi urednici informativnih programa, što je za samo nekoliko sedmica gledanost i slušanost programa pretvorilo u statističku grešku. Iz godine u godinu nižu se poslovni gubici, a ukupni dugovi trenutno su porasli na 1,6 milijardi dinara. Neopremljeni studiji, medijski desk, montaže i drugi produkcioni pogoni televizije samo su jedan od problema RTV-a u svakodnevnom radu. Ima već pola decenije kako Vojvođani zapravo nemaju svoj javni medijski servis", navodi APV.
 
Na skupu ispred prostorija RTV-a u Maksima Gorkog u subotu obratiće se Aleksandar Jovanović iz APV-a i Nebojša Zelenović iz Otvorene građanske platforme Akcija.
  • Radnik rtv tvns

    13.11.2021 16:06
    NS 13.11.2021 • 09:35 Rtv
    Ne,nismo mi krivi...već upravo rukovodstvo.za dobijanje rešenja o stalnom radnom odnosu nema vuše procene,testiranja,probnog rada.nego ćutke na kvarno se dele rešenja.toliki ste valjda upućeni..e takvu što se uvaljuju na kvarno su uništili međuljudska odnose.i šefovi koji ih na bućku dovlače u firmu.oni su krivi.za sve!!!hteo sam da se pobunin,nemam sa kime.svi,ali svi se boje...ne sme niko.zato i je tako.na šta liče tehnička vođstva samo...treća liga inžinjera.neznalice i lenštine.pa ja bi se obesio da sam završio elektro faks i da palim monitore po režiji,šetam kablove i adaptere.čemer jad..
  • Starina

    13.11.2021 15:56
    Zelenović nezna ni gde je RTV. Da su loši jesu ali samo kreten može da kaže da se urušava RTV a u nju uložene velike pare u zgradu i opremu. Kad su oni bili na vlasti sve je bilo super a tek gledanost....
  • Vladan

    13.11.2021 15:40
    @Kole

    A gde se to RTV "mahom preselio"? Zgrada na Mišeluku je prazna. I gde god da su, zašto onda i dalje dolaze u Maksima Gorkog da stoje na ulici na puš pauzi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti