FOTO Novi grafiti na prostorijama LSV-a: "Prodali ste Srbiju"

Novi grafiti ispisani su sinoć na prostorijama Lige socijaldemokrata Vojvodine.
FOTO Novi grafiti na prostorijama LSV-a: "Prodali ste Srbiju"
Foto: 021.rs
Na fotografiji koju je na svom Tviter nalogu podelio Nenad Čanak vidi se da je na zgradi u kojoj su prostorije, osim jučerašnjeg natpisa "Ratko Mladić heroj", napisano i "Čanak svinjo debela" i "Prodali ste Srbe".

"Policija čuva murale ratnog zločinca i privodi Aidu Ćorović zbog bačenog jajeta, a ostale nema ko da čuva", napisao je Čanak uz fotografiju.

On je dodao da niko nikada nije pronađen zbog vandalizacija prostorija LSV po Vojvodini.
 
"To je sve što treba da znate o Srbiji", zaključio je.
 
 
Podsetimo, juče pre podne objavljeno je da je na istoj zgradi ispisan grafit "Ratko Mladić je heroj", a Čanak je rekao da je slučaj prijavljen policiji.
 
Aktivisti LSV su juče uništili mural posvećen Ratku Mladiću u Kaću, a u subotu išarali mural i grafit u Sremskoj Kamenici, kojima se slavi osuđeni ratni zločinac Ratko Mladić. Na muralu je zelenim sprejem išarano Mladićevo lice, preškrabana reč "heroj" i napisano "LSV".
 
Taj mural, koji se nalazi na stadionu Fudbalskog kluba Fruškogorac, nepoznati počinioci su ranije takođe uništili, ali je potom grupa od tridesetak mlađih ljudi pod kapuljačama mural dovela u prethodno stanje.
 
Aktivisti LSV su crnim sprejem išarali i grafit posvećen Mladiću na Novom naselju i dopisali "LSV".
 
U LSV-u je novinarima potvrđeno da oni stoje iza današnjih akcija.
 
Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak prethodno je osudio ponašanje države po pitanju murala posvećenih osuđenim ratnim zločincima.
 
Čanak je u saopštenju ocenio da se vlast ponaša "opasno i neodgovorno".

"Neshvatljivo je da su vlasti dopustile da lik ratnog zločinca Ratka Mladića bude nacrtan na zgradama u Beogradu i Novom Sadu. Još je gore što su vlasti zabranile okupljanje antifašista u Beogradu, koji su želeli da uklone lik osuđenog zločinca", naveo je Čanak.

  • Zoran

    19.11.2021 07:36
    Canak
    Covek je antipod Seselju.
    Zivi od provokacija
  • pajo patak

    16.11.2021 12:43
    @Лиманац
    i dalje duvaš tamjan.
  • pajo patak

    16.11.2021 12:42
    majstori,moleri,dajte odgovor:
    a ko je kupio Србе и Србију ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti