Vojvođanski klub: Da li je Vučić prošle noći lepio plakate podrške Mladiću po Novom Sadu?

Vojvođanski klub upitao je "da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošle noći boravio u Novom Sadu i lepio plakate podrške Ratku Mladiću".
Vojvođanski klub: Da li je Vučić prošle noći lepio plakate podrške Mladiću po Novom Sadu?
Foto: 021.rs

Time su aludirali na činjenicu da je Vučić to radio u Beogradu dok je bio visoki funkcioner radikala.

"Postavljamo pitanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću: Gospodine Vučiću, da li ste to vi noćas svraćali u Novi Sad i lepili Mladićeve plakate, kao onomad dok ste bili radikal? Jer radikal ste i sada", poručio je Vojvođanski klub.
Na Limanu su jutros osvanuli plakati "Bulevar Ratka Mladića", kojima su prelepljeni nazivi pojedinih ulica.
 
Stanarka Limana na čijoj se zgradi pojavio natpis "Bulevar Ratko Mladić" rekla je za 021.rs da sumnja da je ovo delo istih osoba koje su na njihovoj zgradi iscrtale trobojke i smatra ovo samo nastavkom tih akcija.
 
"Vojvođanski klub jasno, glasno i nedvosmisleno stoji i kaže da je Ratko Mladić osuđeni ratni zločinac i da ne zaslužuje ni u jednom gradu da se ulica nazove po njegovom imenu, već zaslužuje jedino da mu se ime spominje po zlu i kao opomena", piše u saopštenju.
 
Ocenili su da je Novi Sad kolevka multikulturalnosti, a plakati s Mladićevim imenom su "odraz njihovog kukavičluka i straha od ponovnog poraza".
 
"Mi stojimo naspram njih - kukavica, onih koji su profitirali u svojoj ratnohuškačkoj politici devedesetih godina, onih koji su potpuno zatrovali i osiromašili društvo i narod, zatvorili im sve vidike, udaljavajući ih svakim danom od Evrope i pravih vrednosti, stvarajući tako samo prostor za pljačku. Naša je dužnost da odbranimo čvrste temelje antifašizma na kojima sva moderna društva počivaju. Odbranićemo ih zajedno jer nas je mnogo više. Pred fašizmom se ne povlači. Fašizam se napada", poručio je Vojvođanski klub.
  • NS-liman

    21.11.2021 22:11
    predlog
    S obzirom da gradska vlast dozvoljava (a možda i plaća) da se uništavaju fasade zgrada stanovnika Limana, čije uređenje treba da plate stanari, predlažem da gospodin Vučević plati da se na Gradskoj kući nacrta veliki mural ratnom zločincu Ratku Mladiću i da se cela zgrada Banovine ulepša srpskom zastavom. Da ova vlast napokon pokaže svoje pravo lice, šta je i za koga je, i da tako ulepšan Novi Sad dočeka da bude evropska prestonica ne-kulture.
    Inače manite se Limana, sledeći put nećete dobiti ni to malo glasova u MZ. Ovde ipak živi neki drugi svet, a farbajte fasade u svom kraju.
  • Djomla

    21.11.2021 16:29
    Nije bitna stvar
    Totalno nije bitno dal neka budala lepi kreci ili razvija transparent preko cele zgrade.dal je za ove ili one bitno je sto se pocinioci svih tih budalastina ne pronadju.i manje svadje vise sloge oko bitnih zivotnih stvari kod naroda.
  • @брка

    21.11.2021 12:35
    Kakve veze svadje na poslu imaju s tim sto neko dodje i prefarba mi kucu svojim ratnim bojama, i posle toga samovoljno zatvori glavni bulevar i organizuje cetu smrknutih faca obucenih kao ss trupe da bez razloga marsiraju ulicom, da bi mi stavili do znanja da mi je i zivot ugrozen ako se budem bunila?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti