Manifestacija Zimzolend od subote na Trgu slobode

Manifestacija Zimzolend svečano će biti otvorena u subotu, 27. novembra, na Trgu slobode, a ne danas, kako je prvobitno bilo planirano.
Manifestacija Zimzolend od subote na Trgu slobode
Foto: 021.rs

Kako navode organizatori, manifestacija je nastala po ugledu na najlepše "božićne pijace" u Evropi.

Glavna okosnica događaja je predstavljanje najboljih domaćih proizvoda.

U tridesetak kućica u centru grada posetioci će imati priliku da probaju kuvano vino, razna piva, raznovrsnu hranu, te da kupe suvenire i novogodišnje ukrase. 
 
Tokom 34 dana manifestacije organizovaće se brojni programi. Svake večeri posetioci će moći da prisustvuju nastupima horova u "raspevanoj jelci", a tu su koncerti gradskih di-džejeva i bendova, kao što su Sketcha, Dva i po muzičara, Nomos Tria, Aleksandra Milošević... 
 
Vikendi su rezervisani za dečije predstave i radionice, na kojima će učiti o novinarskoj profesiji i o tome kako da budu ekološki heroji.
 
U subotu, 4. decembra, organizovaće se humanitarna akcija "face painting-a" za najmlađe posetioce, a sve donacije i slatkiši koji pristignu, biće prosleđeni SOS dečijem selu. 
 
Nedelju dana kasnije, organizovaće se i svojevrsna Vintage modna revija. 
 
Zimzolend se svečano otvara u petak, 26. novembra, u 18 časova. Na otvaranju će nastupiti hor Zvončići i novosadski sastav Superstvar.
  • NV

    27.11.2021 09:12
    Super,ovajvih manifestacija sa raznolikim klturno umetnickim programom treba da bude sto vise!Moglo bi se tako organizovati I u ostalim delovima grada-naseljima da grad odise sto vise svecanoscu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti