Uvredljivi grafit sa brojem telefona Zlatibora Lončara osvanuo na zgradi KCV-a, ubrzo prekrečen

Na zidovima Klinike za psihijatriju KCV-a osvanuo je grafit sa uvredljivim sadržajem, ali i privatnim brojem telefona ministra zdravlja Zlatibora Lončara.
Uvredljivi grafit sa brojem telefona Zlatibora Lončara osvanuo na zgradi KCV-a, ubrzo prekrečen
Foto: 021.rs

Vlada Vojvodine ubrzo potom je osudila uvredljive grafite protiv ministra Lončara.

"Ispisivanje grafita sa uvredama i privatnim brojevima telefona poziv su na javni linč čoveka koji se, zajedno sa drugima, potrudio da imamo bolju i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu nego ranije i da spremniji nego druge zemlje uđemo u borbu protiv kovida19", navodi se u saopštenju Vlade Vojvodine.
Pokrajinska Vlada takođe poziva nadležne organe da pronađu počinioce, a sve učesnike u javnom i društvenom životu da svoje delovanje usklade sa činjenicama i aktuelnim potrebama zajednice, bez mržnje ili svake druge agresije.
 
 
Kako se naš reporter na licu mesta uverio, grafit je u međuvremenu prekrečen.
  • Mile Mesar

    25.11.2021 08:17
    Fascinacija
    Najinteresantnije mi je to st, ma sta se protiv trenutne vlasti komentarise ispod teksta, uvek na komentarima ima slican broj pozitivnih i negativnih ocena. Jesu to oni kojima je obecan posao ako "glasaju svojom voljom i rezonom", pa lupaju negativne ocene? Hajde da vidimo.

  • Gvožđe

    24.11.2021 17:04
    Joj, pa nemoj da se drsmrt uvredi
  • Рон Џереми

    24.11.2021 16:14
    Мени је увредљиво што је он уопште министар.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti