VIDEO: Bio "gladan" pa se automobilom zaleteo u demonstrante na Mostu slobode

Vozač BMW-a pokušao je juče da prođe kroz ljude koji su blokirali put ka Mostu slobode, vidi se na snimku objavljenom na YouTube-u.

On je velikom brzinom krenuo ka demonstrantima, ali su ga oni zaustavili.

Nekoliko minuta pre nego što se zaleteo ka okupljenima, on je pre semafora u blizini zgrade NIS-a izašao iz automobila i svađao se sa demonstrantima koji su obezbeđivali raskrsnicu.

"Ja sam pošao kući, 'oću da ručam, da jedem", rekao im je vozač BMW-a.
 
Jedan od građana ga je pitao zašto ne ide u Promenadu da jede, nakon čega je on krenuo ka njemu govoreći "Dođi ovamo", ali se ubrzo vratio ka automobilu, nakon čega je usledilo guranje sa jednim muškarcem koji je stajao ispred. Okupljeni mladići su mu govorili da sedne u kola.
 
Jedan od mladića koji je na leđima nosio dostavljačku torbu mu je ponudio hranu, ali je on rekao "ja hoću kući da jedem".
 
"Eno ti Varadinski most, pa pravac Beograd", rekao je mladić, na šta je vozač odgovorio da "ne ide u Beograd, nego u Malu Moštanicu".
 
 
Rasprava je trajala nekoliko minuta uz uvrede sa obe strane, nakon čega je vozač ušao u automobil i krenuo da vozi pravo ka demonstrantima.
 
Ljudi su ga tad pojurili i zaustavili kod semafora pre mosta, nakon čega se vratio nazad, prešao u suprotnu traku i odvezao se.
 
Podsetimo, jučerašnju blokadu u Novom Sadu obeležilo je nekoliko incidenata. 
 
U nekoliko navrata je bilo tenzija, pa i fizičkih obračuna i pravog stampeda na mostu. Protestanti su napadnuti pesnicama, kamenicama i biber sprejom, a napadači su pobegli nakon što je usledio "kontra-napad".
 
Jedan od aktivista svedočio je da je napadnut i prisiljen da kaže da je za učešće u blokadama dobio novac.
  • Nikola

    09.12.2021 17:38
    @Bp
    A kako bi bilo da malo naucis da pises, a ne
    "Kako bi slaga jednog po jednog da mi neko poreci put."
    Ne kaze se "slaga" i "poreci put" nego slagao i popreci put, tupsone
    jedan. Dobices uzegli sendvic za pravopis. Kako ces do kuce "izdurat" kada sendvic pocne da radi u stomaku?
  • Aleksandra

    06.12.2021 11:02
    Kad si gladan
    nisi sav svoj
  • Nikola

    06.12.2021 08:44
    Ide u Bgd preko mosta slobode??? Jel to ima neki novi put?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti