Počinje renoviranje na pedijatriji u Rumenačkoj, izmene u prijemu pacijenata

Dom zdravlja Novi Sad je saopštio da će danas, 8. decembra početi renoviranje podova u Rumenačkoj ambulanti na pedijatriji, te će doći do izmena u prijemu pacijenata.
Počinje renoviranje na pedijatriji u Rumenačkoj, izmene u prijemu pacijenata
Foto: 021.rs
Zbog toga će prijem pacijenata kod svih izabranih lekara biti na odeljenju školske pedijatrije (kod fizijatrije i stomatologije).
Telefoni za zakazivanje ostaju isti, ali u Domu zdravlja mole roditelje za razumevanje, jer će rad na odeljenju biti opterećen.  
Radovi će trajati dve nedelje.
 
"Molimo roditelje da ne dovode decu za situacije koje dozvoljavaju odlaganje, jer će radovi trajati samo dve nedelje", poručuju u Domu zdravlja.
  • Niko

    08.12.2021 07:36
    Dejan021
    Razlika izmedju kovid ambulante i kovid bolnice, nadam se da se salis? Da se ista ulagalo u domove zdravlja i bolnice u periodu 1980-2012 sada ti nebi morala da trpis renoviranja svih zdrastvenih ustanova- do sad vise od pola renovirano.
  • Dejan021

    07.12.2021 22:47
    hahaha
    Po Vas bi bilo da uopste ne dovode decu i kada se zavrse radovi da po mogucstvu ne radite nista a primate plate.
    Korona se smanjila, ljudi sa Novog Naselja su kivni sto je njihov dom zdravlja i dalje Kovid ambulanta a njihovi lekari razbacani po celom Novom Sadu. Cemu onda novoizgradjena kovid bolnica?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti