VIDEO: Pogledajte kako izgleda potpuno izgoreli krov zgrade na Limanu

Tavan i krov zgrade na Limanu, u Ulici Jožefa Marčoka, koje je zahvatio požar u ponedeljak, potpuno su izgoreli.
VIDEO: Pogledajte kako izgleda potpuno izgoreli krov zgrade na Limanu
Foto: 021.rs

Portal 021.rs došao je do snimka na kojem se vidi da na tavanskom prostoru praktično ništa nije ostalo. 

Na snimku se mogu videti izlomljeni crepovi i slomljeni delovi konstrukcije krova. Pri kraju snimka vide se i ostaci točka.

Građani su u ponedeljak ispričali reporteru 021.rs na licu mesta da su se na tavanu nalazile šupe u kojima su građani ostavljali lične stvari, a neki od njih i automobilske gume. 
 
Uzrok požara još uvek nije utvrđen.
 
 
Podsetimo, požar je izbio u ponedeljak, oko 15 časova, a vatrogasci su ga gasili više sati. Požar se proširio na veći deo krova stambene zgrade, uništen je tavanski prostor, a oštećeno je i nekoliko stanova.
 
Na sreću, u incidentu nije bilo povređeni. 
 
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević poručio je da će grad pomoći građanima čiji su domovi uništeni i njima je obezbeđen smeštaj u hotelu "Vojvodina". Takođe, u saradnji sa JKP "Stan" biće saniran i krov.
  • Komsinica

    18.12.2021 12:43
    Uzrok požara nije zvanično potvrđen, stan koji je bio u potkrovlju je legalan i zaveden u katastar. Ljudi su ostali bez domova neki trajno ,neki privremeno. Grad pokriva troskove samo krova. A vi što pričate za šta se koristi bužet, može sutra da gori i da curi i kod vas. Ljudska empatija 0. Nije Novi Sad što je nekad bio. A vi što to pričate teško i da ste Novosađanin. Sramota.
  • Vladan

    15.12.2021 18:53
    @Milana

    Da li su izazivači požara tuženi za štetu?
  • Milana

    15.12.2021 08:53
    Podsetite nas
    Negde oko ovog datuma prošle godine gorela je kula kod Kabelovog igrališta. Uništeno je nekoliko stanova a zgrada se "oporavljala" mesecima zbog neodgovornih podstanarki koje su izazvali požar. Vlasnik stana je ubrzo posle toga preminuo, stan nije obnovljen, a ostali oštećeni su morali sami da se snalaze. Grad je sanirao delimično oštećenje krova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti