FOTO: Uprkos apelima uklanjane trake upozorenja na Fruškoj gori - jedna osoba povređena

Nepoznate osobe su u ponedeljak, tokom kasnih popodnevnih časova i ponovo u toku večeri uklanjali (kidali) obaveštajne trake i sklanjali znake zabrane prolaska preko Fruške gore.
Na taj način su i sebe i druge doveli u opasnost.
Kako navode u JP NP Fruška gora, u ponedeljak su loši vremenski uslovi, pre svega ledena kiša, uzrokovali mnogobrojne izvale stabala i poledicu na putu M-21 koji vodi preko Iriškog venca i Grebenskom putu koji vodi preko Fruške gore.
"Uprkos celodnevnim apelima Javnog preduzeća 'Nacionalni park Fruška gora' i mnogobrojnih medija, pojedinci su tokom kasnih popodnevnih časova i ponovo u toku večeri uklanjali (kidali) obaveštajne trake i sklanjali znake zabrane prolaska te tako i sebe i druge doveli u opasnost rizikujući udes na putu", kažu u ovom preduzeću.
 
Dodaju da je njihova čuvarska služba bila aktivna na terenu zajedno sa patrolama policije obilazila i kontrolisala teren.
 
 
Lakše je povređena jedna ženska osoba usled obrušavanja zaleđenog stabla na krov putničkog automobila.
 
Policija i čuvarska služba nacionalnog parka izvršili su uviđaj, sačinili zapisnik sa lica mesta, a povređenu osobu Hitna pomoć odvezla je na zbrinjavanje.
 
"Prijava zbog ugrožavanja bezbednosti biće podneta protiv svakog lica koje bude zateknuto na putu kojim je zabranjeno kretanje", kažu u JP NP Fruška gora.
 
Dodaju i da je zabeleženo više materijalnih šteta na vozilima.
  • Trt

    28.12.2021 22:01
    "Planska seča u cilju ZAMLAĐIVANJA" - osim što je u pitanju očigledna laž, koji je ovo tačno jezik?
  • C

    28.12.2021 11:27
    EU: zakon, sistem
    Srbija: bezakonje, ludilo
  • A.

    28.12.2021 11:09
    Toliko su nesposobni da ne mogu jednu Frušku Goru da održe prohodnom.
    Prosto se čovek zapita kako funkcioniše saobraćaj na Tari, Kopaoniku ili Sjenici, gde ima i više snega i većih izazova na putevima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti