Vučević: Novosađani taoci grupice nasilnih i histeričnih kvazi ekologa

Gradonačelnik Miloš Vučević navodi da su "Novosađani opet bili taoci grupice nasilnih i histeričnih kvazi ekologa koji su protivustavno blokirali saobraćaj na najprometnijim gradskim saobraćajnicama".
Vučević: Novosađani taoci grupice nasilnih i histeričnih kvazi ekologa
Foto: 021.rs
"I danas je svima jasno da nema ništa ekološki u takvom maltretiranju građana. Nema ništa ekološki u nasilnom sprečavanju građana da se kreću, u tome da ljudima ne dozvoljavate da se sa posla vrate kući, da odu kod lekara...", ocenjuje gradonačelnik Novog Sada.
"Nisu oni nikakva nad sila koja odlučuje o tome da li možemo da se krećemo ili ne, niti su ekolozi i borci za zaštitu životne sredite. Oni su grupica neodgovornih ljudi koja grubo krši zakon i ustav. I potpuno je jasno da njima glavni cilj nije nikakva ekologija, već izazivanje nesigurnosti i pokušaj nekog ucenjivanja preko ulice", smatra Vučević.
Kako navodi, "Rio Tinto je pitanje za Đilasa, jer on i njegovi su ih i doveli u Srbiju". 
 
 
"I džaba to pokušavaju da sakriju oni koji su danas na ulicama Novog Sada uzvikivali jeftine parole. Ta grupica koja je danas ugrozila bezbednost građana i njihova ustavna prava, samo je potvrdila da nisu nikakvi ekolozi već skupi plaćenici lažnih političara sa kojima pripremaju teren za eskalaciju nasilja. Ti lažni ekolozi su produžena ruka lažnih političara, a istinskih lopova i prevaranata", objavio je Vučević na Fejsbuku.

Komentari 135

  • Tvrtko

    07.01.2022 21:37
    Novosađani su žrtve najgore gradske vlasti u njegovoj istoriji. Pripadam generaciji 80+ i dobro pamtim mnoge gradonačelnike, ali ovakvog nikada nismo imali. Stidim ga se.
  • Че

    07.01.2022 19:50
    Свашта
    Најбољи су ови што пореде блокаду тзв. зелених са културним догађајем у културној престоници Европе. Не дај боже да такви дођу на власт.
  • vojvodina

    05.01.2022 20:12
    zrtva
    skakavaca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.