Više od 20.000 evra za rekonstrukciju toaleta na Autobuskoj stanici u Novom Sadu

GSP će platiti 2.393.712 dinara sa PDV-om troškove rekonstrukcije toaleta za zaposlene na Međumesnoj autobuskoj stanici, saznaje 021.rs.
Više od 20.000 evra za rekonstrukciju toaleta na Autobuskoj stanici u Novom Sadu
Foto: 021.rs

U pitanju su radovi u ženskom i muškom toaletu u prizemlju stanice, od kojih svaki ima nešto više od osam kvadrata.

Rekonstrukcija po delu toaleta koštaće nešto više od 10.100 evra.

Kako se može videti iz tendera, GSP traži da se obavi rekonstrukcija i zamena sanitarija, podne i zidne obloge, unutrašnje i fasadne stolarije, kao i vodovodne i kanalizacione instalacije.
 
Definisano je i da se postojeći raspored sanitarne opreme zadrži. Novu sanitariju čine četiri WC šolje sa vodokotlićima, dva umivaonika, dva pisoara, dva dozera za sapun, dve sušilice i dva ogledala i bojler.
 
Na javnoj nabavci rekonstrukciju toaleta na Međumesnoj autobuskoj stanici se javio samo jedan ponuđač, koji je i dobio posao, a to je "Pro-tim MK" iz Novog Sada.
 
Ovo nije prvi put da ova firma radi za GSP na MAS-u, te su letos imali posao od skoro 1,8 miliona dinara na izgradnji vodovodne mreže od Bulevara Jaše Tomića do stanice, što je bilo povezivanje šest novih kioska na vodovod i kanalizaciju.
 
Rok za rekonstrukciju dva toaleta na stanici je 30 dana, a odluka o pobedniku tendera je doneta 24. decembra.
U GSP-u su reagovali nakon objavljivanja teksta 021.rs i naveli da je postupak javne nabavke bio otvoren i transparentan, te da su mogli da se jave svi zainteresovani ponuđači.
 
"U tekstu koji je objavljen sa nepotpunim podacima stiče se utisak da namera JGSP "Novi Sad" nije bila isključivo kvalitetna rekonstrukcija toaleta, koji nisu uređivani u poslednjih pedeset godina i u veoma su lošem stanju", navode u GSP-u.
 
Oni dodaju da je ponuda bila 2.000.000 dinara bez PDV-a, a da će za rekonstrukciju biti potrebno 118 kvadrata pločica, te da se radi sanacija podne ploče, zamena kompletnih vodovodnih i kanalizacionih instalacija.
  • Jenny

    27.01.2022 07:31
    Kako vas nije sramota?
    Vise se ni ne prikrivaju lopovluci!Koji to wc kosta 200000?Sramota! Lopovi!Tako se krade svuda gde moze. Da nije tako ne bi bili tako rizni , prljavi i zli. Svi u komsiluku lepse od nas izgledaju.Zemlja lopova! Srbijaaa!!!
  • Popaj

    05.01.2022 16:05
    Zna se
    Malo, direktoru, malo bratu, malo podizvodjacu... i to je to
  • Dragan

    04.01.2022 19:01
    Ah
    Sve tendere poništiti bez minimum tri ponude.Ovde će raditi teme.U Amsterdamu malo kupatilo 4 sa 4 se radi za min 400evra+materijal koju sam kupuješ. Instalacije ne rade za to rade druge firme za vodovod i kanalizaciju.Garancija min 2 godine(ima i do 10g).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.