Ko iz zdravstvenih razloga ne može da glasa na biračkom mestu treba da se javi Izbornoj komisiji

Građani koji iz zdravstvenih razloga nisu u mogućnosti da na predstojećem referendumu glasaju na biračkom mestu mogu da prijave Gradskoj izbornoj komisiji da će glasati van glasačkog mesta.
Ko iz zdravstvenih razloga ne može da glasa na biračkom mestu treba da se javi Izbornoj komisiji
Foto: 021.rs

Gradska izborna komisija navodi da nemoćna stara lica, osobe sa invaliditetom i drugi koji iz zdravstvenih razloga nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu, mogu to da prijave 14. i 15. januara od 8 do 20 časova, a na dan glasanja, 16. januara, najkasnije do 11 časova. 

Brojevi telefona na koje građani mogu da se jave u tim terminima su: 021/ 526-970 i 064/ 84-48-633.

Građani koji nisu u mogućnosti da glasaju na glasačkom mestu mogu da se na sam dan glasanja, 16. januara, do 11 časova, jave i glasačkom odboru.
 
Prilikom prijavljivanja građani treba da navedu sledeće lične podatke: ime i prezime, jedinstven matični broj, adresu prebivališta, kontakt telefon, kao i razloge zbog kojih nisu u mogućnosti da glasaju na biračkom mestu. 
  • Lola iz Begeca

    12.01.2022 00:22
    Non covid
    Covid pozitivni i ne treba da glasaju. Pa najbolje da zaraze clanove komisije koji tamo pošteno rade.
  • Mirka

    11.01.2022 08:31
    Cemu sada glasanje kada se omikron siri brzinom munje iz iskustva.Znate da mnogo njih nece doci sto zbog bojazni sto zbog bolesti.Tako je i prosi put bilo guzve nenormalne ne mozes odrzati distancu i normalno da ces se zaraziti.Sve to znate i zakazujete izbore ...toliko o brizi gradjana
  • Sloba

    11.01.2022 00:27
    @maraya
    Bilo bi fer da dobiju 10.000
    Ako su pare proneverili kupujući kutije a kladim se da će na svim bm biti stare,onda neka i plate ljude! Sve po njihovom zakonu. Ni jedan funkcioner ni član mu porodice neće raditi izbore,to potpisujem! Daj Bože da ovi dobiju po 1000-2000 din bar za kafu i cigaretu da imaju posto za putne i druge troškove neće dobiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti