FOTO: Najopremljenija veterinarska ambulanta nalazi se u Futogu, a od sada ima vozilo za hitnu pomoć

Jedna od najsavremenijih veterinarskih ambulanti u Srbiji nalazi se u okolini Novog Sada. Na spisak bogate ponude veterinarskih usluga upravo je dodala novinu - hitnu veterinarsku pomoć na terenu.

"Zoo centar" u Futogu poslednjih godina uspešno uslužuje brojne vlasnike različitih - malih i velikih, kućnih ljubimaca. Zahvaljujući inovacijama i ulaganjima osnivača "Zoo centra", doktora veterine Stevana Tokina i njegovog mladog tima stručnjaka, mali i veliki pacijenti ove veterinarske ambulante mogu da računaju na pomoć u svakom trenutku.

Jedinstvena usluga na teritoriji cele Srbije pruža se upravo u Futogu - "Zoo centar" je prva veterinarska ambulanta koja poseduje specijalizovanu laboratoriju za savremena genetska istraživanja.

Osim ovog specijalizovanog dela ambulante, "Zoo centar" poseduje izuzetno opremljenu laboratoriju za sve biohemijske, hematološke i druge analize koje se rade u najkraćem roku, a zainteresovani vlasnici ljubimaca mogu da se raspitaju i o opcijama za zamrzavanje semena budući da "Zoo centar" ima aparat za zamrzavanje semena, kao i banku semena.
 
Osim pomenutih usluga, poverite svog ljubimca osoblju stacionara i pansiona "Zoo centra", koji će s najvećom pažnjom brinuti o vašim ljubimcima i pružiti im svu potrebnu negu.
 
 
Oni malo "zahtevniji" ljubimci uživaće u gruming salonu "Zoo centra", iz kog će izaći svežeg i zdravog stanja i izgleda. Odgovarajuću hranu i opremu za svog ljubimca, ali i savete o ishrani i dodacima ishrani dobićete u okviru bogatog pet šopa "Zoo centra" - sve na istoj adresi.
 
Nova usluga podiže kvalitet na još viši nivo, pa tako od sada možete da računate na hitnu veterinarsku pomoć - svojevrsnu Hitnu pomoć za ljubimce na terenu, pomoću specijalizovano opremljenog vozila koje je dr Tokin pripremio samo za ovu namenu.
 
 
Posetite "Zoo centar" i uverite se u kvalitet i brigu koju vaši ljubimci zaslužuju. Ambulanta se nalazi u Ulici cara Lazara 43 u Futogu, a za sve informacije vrata su vam otvorena radnim danima i subotom od 8h do 20h. Sve potrebne informacije dobićete i pozivom na broj 021 892 406.
 
 
Novosti u vezi sa ponudom i radom ambulante, priče o ljubimcima koji su "pacijenti" "Zoo centra" i dodatne informacije pratite na Fejsbuk i Instagram stranici ove savremene ambulante.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti