Posle sunca, kiša: Pogledajte šta Novom Sadu donosi četvrtak

Nakon prijatne i sunčane srede, četvrtak donosi kišu Novom Sadu, ali bar će biti toplo.
Posle sunca, kiša: Pogledajte šta Novom Sadu donosi četvrtak
Foto: 021.rs

Bliži se kraj još jedne radne nedelje i gotovo svi sa nestrpljenjem očekujemo petak i, konačno, vikend.

A sada, da vidimo šta nam sve četvrtak donosi.
Vreme
 
Ranoranioce će dočekati ledeno jutro, sa najnižom dnevnom temperaturom od -3 stepena Celzijusa.
 
Kišobrani će nam ovog četvrtka biti neophodni, ali najviša dnevna temperatura od šest stepeni Celzijusa i nedostatak vetra učiniće ovaj kišni dan lakšim.
 
Meteorolozi savetuju oprez srčanim bolesnicima i astmatičarima. Meteoropate se mogu suočiti sa promenama raspoloženja, pospanošću i glavoboljom. Vozačima se savetuje dodatan oprez na novosadskim ulicama.
 
Dobro je znati i...
 
Nadležni nisu najavili isključenja struje. I dalje se mogu očekivati havarije i kvarovi, a o tome vas svakako blagovremeno obaveštavamo na portalu 021.rs.
 
Novoizgrađeni semafor na raskrsnici Gerija Karolja i Đorđa Magaraševića sa Bulevarom Evrope, u četvrtak će biti pušten u probni rad. 
 
Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak će bez vode biti Ulica Liparije 1 u Ledincima.
 
Ujutru kada se zaputite na posao ili na put, sasvim je u redu da je na radiju muzika sa 021. Korisno je i to što vas Cope na 92,2 Megaherca obaveštava o tome gde su zastoji, gužve, udesi i, naravno, radari. Budite uz Radio 021 koji možete da pratite i na live stream platformi
 
Gde ići?
 
Ljubitelji dokumentarnog filma moći će da pogledaju nemački film "Draga deco budućnosti", koji će se prikazivati u CK13, Vojvode Bojovića 13, u 19 časova. Ulaz je besplatan, ali su kovid propusnice neophodne.
 
Predstavljanje knjige "Sećanja na nekadašnji Novi Sad" autora Branislava Milića Šumarova održaće se u galeriji "Prometej", Svetozara Miletića 16, u 12 časova. Ulaz je slobodan.
 
Još uvek možete pogledati samostalnu izložbu slika "Fragmenti zemlje humske" trebinjskog umetnika Save Rupića u Arhivu Vojvodine, Žarka Zrenjanina 2A.
 
Ljubitelje pab kviza moći će da testiraju svoje znanje u Bezza kafeu na Sunčanom keju, u 19 časova. Učešće svoje ekipe možete prijaviti na broj telefona 065/641-50-02 ili porukom u inboks Fejsbuk stranice kafea. Kotizacija za svakog člana ekipe je 150 dinara, a zeleni sertifikati su obavezni.
 
Ako ste propustili...
 
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti