Počeli radovi na dogradnji Medicinske škole

U dvorištu Medicinske škole počeli su radovi na dogradnji zgrade i izgradnji fiskulturne sale. Radovi su vredni gotovo 334 miliona dinara.
Počeli radovi na dogradnji Medicinske škole
Foto: 021.rs

U Upravi za obrazovanje navode za 021.rs da se radi o projektu vrednom gotovo 400 miliona dinara, a ostatak od 60 miliona dinara biće upotrebljen za opremanje dograđenog dela škole. 

Prema projektu, planirana je dogradnja-aneksa pored postojećeg objekta škole. Novi dograđeni deo će imati tri sprata, površine veće od 2.000 kvadratnih metara, dok će nova fiskulturna sala imati 263,5 kvadratnih metara. 

Rok za izvođenje radova je 20 meseci. Očekuje se da početkom školske godine 2023/24. đaci i nastavno osoblje mogu da koriste novi prostor.
 
Izvođači radova su "Energy pro", "Intec", "Neo inženjering" iz Novog Sada i "Buck" iz Beograda koji su posao dobili na javnoj nabavci u novembru prošle godine. 
 
U Upravi za obrazovanje navode da s obzirom na to da se radi o dogradnji aneksa pored objekta Medicinske škole, izvođenje radova ne utiče na organizaciju nastave.
  • Paolo

    21.01.2022 11:48
    "Isidorina" se sređivala okruglo dve godine tako da ove rokove uzmite sa rezervom...
  • Syracuse

    21.01.2022 11:20
    Ako sam dobro racunao 2800e po kvadratu, mnogo je kume…
    A ovi su garant bili jedini ponudjači na tenderu.
  • Mamans

    21.01.2022 11:00
    Privatne medicinske skole
    Nadam se da kada se vec ulaze toliko novca u prosirenje kapaciteta skole da ce nekom genijalcu pasti na pamet da uvede smer medicinskih sestara-vaspitaca koji postoji iskljucivo u privatnim skolama. Nije mi jasno kako je moguce da se u javnoj ustanovi kao sto je Predskolska Ustsnova mogu zaposliti iskljucivo kadrovi ( mislim na medic. sestre-vaspitace)koji kvalifikaciju sticu u privatnim skolama....I ko je sad to smislio i zasto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti