Sedam onlajn kurseva koji bi vam trenutno bili od koristi

Poslednje dve godine su poslovno izazovne i za najspretnije preduzetnike.
Sedam onlajn kurseva koji bi vam trenutno bili od koristi
Foto: Pixabay

Za one koji to nisu situacija je možda još kompleksnija i neizvesnija.

Onlajn prostor nudi velike mogućnosti kojih mnogi do sada nisu bili svesni - naprosto, niko nas nije primoravao da se toliko bavimo sobom.

Nije potrebno previše vremena da biste razvili određene, nove veštine koje bi mogle da vam znače sve. Novu karijeru, napredak u postojećoj ili novu veštinu koju ćete već nekako primeniti u budućnosti.
 
Ne morate da lutate da biste pronašli platformu za unapređenje svojih poslovnih sposobnosti. Sve vam na jednom mestu, po odličnim cenama i po vašim uslovima nudi Akademija Oxford - i sve vam je dostupno onlajn.
 
Sedam kurseva koji će vam biti zanimljivi
 
 
Poznavanje stranih jezika uvek će biti relevantno, "plus" u vašoj biografiji i bitno u svakodnevnom životu. Zato vreme koje imate možete da iskoristite učenjem ili usavršavanjem nekih od mnogobrojnih stranih jezika u ponudi Akademije Oxford. 
 
Izaberite engleski, nemački, grčki, francuski, italijanski, kineski ili bilo koji drugi jezik koji vas interesuje. Časove možete da pohađate individualno i u grupama - mikro, malim ili u klasičnim grupama, u zavisnosti od potreba i želja koje imate.
 
Instaliranjem specifičnog softvera stvarate uslov za pohađanje onlajn nastave, bez obzira na to da li ste početni, B ili napredni C nivo poznavanja jezika. Jezici se uče postepeno, primenjujući standarde implementirane u drugim državama (poput The Common European framework for languages). Svoj sertifikat dobijate nakon polaganja ispita.
 
 
Prodaja i odnosi s javnošću specijalnosti su koje mnogi potcenjuju. Umeće komunikacije u cilju ostvarivanja poslovne saradnje je izuzetno korisna veština, a zahvaljujući Akademiji Oxford, i vi možete da steknete određena osnovna i napredna znanja iz ove opširne oblasti.
 
Naučite kako se pišu uspešni i efektni promotivni tekstovi, kako se gradi i ističe brend, osnove finansija i principe "e-mail" komunikacije koji garantuju uspeh. 
 
 
 
Menadžment je poslednjih godina postala "izlizana" reč i banalizovana veština. Međutim, menadžment je izuzetno ozbiljna veština bez koje ne možete da imati nijedan uspešan posao, niti je isključivo u vezi sa poslovnim aktivnostima. 
 
Dobrih menadžera nikad dovoljno, u bilo kojoj oblasti. Dobar finansijski menadžer svoje usluge vrlo pristojno naplaćuje, a kako da krenete putem uspešnog finansijskog menadžmenta saznaćete upravo na onlajn kursu Akademije Oxford. Veštine će dobro doći i kreditnim menadžerima, strategijskim menadžerima, HR operativcima, menadžerima prodaje, distribucije i drugih oblasti poslovanja.
 
 
Unapređivanje veština izuzetno je bitno kako vaš posao u sferi finansija ne bi postao nesavladiv. Na onlajn kursevima Akademije Oxford savladaćete planiranje finansija za apliciranje na konkurse iz fondova Evropske unije, ali i na domaćim konkursima. 
 
Na raspolaganju vam je i specijalizovani kurs deviznog poslovanja ukoliko trgujete robom, a tu su i vrlo bitni aspekti obračuna i evidencije poreza, korišćenja savremenih računovodstvenih programa, sastavljanje, prezentovanje i tumačenje finansijskih izveštaja i mnogo toga još.
 
 
Akademija Oxford nudi vam niz tema u oblasti projektnog planiranja i realizacije. Projekti mogu da budu izuzetno kompleksni, dugotrajni i iscrpljujući, a zahtevaju nivo posvećenosti na kojem morate kontinuirano da radite. 
 
Zato je korisno da pohađate onlajn kurs iz kreiranja inovativnih poslovnih modela, upoznavanja alata pomoću kojih obavljate posao, rada na velikim investicionim projektima i kontrole svakog aspekta svog poslovnog poduhvata. Bićete sebi zahvalni na tome.
 
 
U preduzetništvu se ništa ne podrazumeva, pa tako ni da vladate IT alatima - čak ni osnovnim. Mnogi još uvek imaju problem sa korišćenjem programa poput Excela, Worda, Accessa, Power Pointa i drugih programa koji su vrlo zastupljeni u svakodnevnom radu, a kompleksniji su i imaju mnogo veće mogućnosti nego što mislite. 
 
Kursevi Akademije Oxford pomoći će vam da savladate sve navedene programe, da unapredite svoje veštine u izradi tabela, grafikona, spredšitova i radova. Napredne funkcije takođe će vam postati dostupne i konačno će imati primenu u poslovanju.
 
 
 
Kako se organizuje drumski i rečni transport robe, kako u trgovini funkcioniše osiguranje, koja domaća i međunarodna pravila treba da poznajete, logistika i mnogo toga još obuhvaćeno je preduzetništvom u oblasti transporta. 
 
U današnje vreme transport je na izuzetno visokom nivou razvoja i traži veštine bez kojih ne bi trebalo ni da ulazite u ovaj posao. Pitanja optimizacije robe, zaliha, kontakt sa klijentima i druga pitanja prezentuju se na izuzetno korisnom onlajn kursu iz transporta i logistike.
Ovo su neki od kurseva u pomenutoj bogatoj ponudi Akademije Oxford. Upoznajte se sa celokupnom ponudom onlajn kurseva na ZVANIČNOM sajtu Akademije Oxford, na kom možete da se već sada prijavite za željeni kurs. 
 
Za sve detaljnije informacije kontaktirajte Akademiju Oxford mejlom ili telefonom OVDE.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti