Novi Sad postaje centar medicinskog turizma: Danas prvi onlajn sajam, pogledajte predavanja

Prvi onlajn sajam medicinskog turizma u Novom Sadu održaće se u subotu, 22. januara, sa početkom u 14 časova.

Sajam organizuje Projekt Lab u saradnji sa Gradskom upravom za privredu Novog Sada, a svi događaji biće emitovani na YouTube kanalu.

Sajam medicinskog turizma predstavlja priliku pružaocima medicinskih usluga i banjskim lečilištima da svoju ponudu predstave široj domaćoj, ali i inostranoj javnosti.

Osim toga, sajam pruža i mogućnost efikasne razmene iskustava i usluga koje se pružaju.
 
"U okviru sajma imaćete priliku da poslušate dva predavanja naših eminentnih predavača, kao i da pogledate predstavljanje izlagača-pružalaca medicinskih usluga. U okviru sajma posetioci će imati priliku da poslušaju dva predavanja naših eminentnih stručnjaka na danas više nego aktuelne teme", poručuju organizatori iz Projekt Lab-a, dr Maja Lazović i Oliver Gion.
 
Prva tema o kojoj će se govoriti jeste vakcinacija protiv korona virusa. Na najčešća pitanja odgovore će ponuditi doc. dr Mioljub Ristić sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu i Instituta za javno zdravlje Vojvodine. 
 
O menadžmentu u zdravstvu govoriće prof. dr Nenad Penezić
 
Sajam počinje u subotu, 22. januara, u 14 časova, a događaja pratite na OVOM LINKU.
 
  

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.