Informacije o porezu na imovinu Novosađani mogu dobiti na tri lokacije u gradu

Sve potrebne informacije, savete i stanje na računu poreza na imovinu za fizička lica od Gradske poreske uprave građani mogu dobiti na više lokacija.
Informacije o porezu na imovinu Novosađani mogu dobiti na tri lokacije u gradu
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno iz Gradske uprave, informacije se mogu dobiti:
 
- u šalter sali Gradske poreske uprave u Vojvođanskih brigada 24-26 za koju je omogućeno elektronsko zakazivanja termina, 
- u šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama Informatike na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15, radnim danima od 8 do 14 časova, 
- na info pultu Gradske poreske uprave u TC Promenada radnim danima i subotom od 10 do 22 časa.
Stanje na računu poreza na imovinu može se dobiti i upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs ili preko naloga na Portalu eUprava (uputstvo za korisnike naloga na Portalu eUprava nalazi se OVDE).
 
Sva dodatna pitanja poreski obveznici mogu postaviti Gradskoj poreskoj upravi radnim danom od 8 do 14 časova telefonom na sledeće brojeve: 021/6616 - 114 dežurni inspektor za fizička lica, 021/4871 - 751 i 021/4871 - 707.
  • Tjax

    25.01.2022 10:44
    A gde mozemo
    Da dobijemo informacije o porezu na imovinu politicara?
    Ah da, oni su vise ljudi nego mi pa ne moraju nista da placaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti