Novosađani će morati da čekaju na onlajn kupovinu karata za međumesne polaske

Novosađani će morati da sačekaju još neko vreme na uvođenje onlajn kupovine karata na Međumesnoj autobuskoj stanici, jer GSP "Novi Sad" nije uspeo da sprovede tender u vezi sa ovom mogućnošću.
Novosađani će morati da čekaju na onlajn kupovinu karata za međumesne polaske
Foto: 021.rs

Javna nabavka vredna dva miliona dinara bez PDV-a nije uspela, jer se niko od ponuđača nije javio.

Očekuje se da će GSP u narednom periodu ponoviti nabavku.

Iz konkursne dokumentacije se vidi da je Gradsko saobraćajno preduzeće predvidelo da Međumesna autobuska stanica (MAS) omogući građanima kupovinu karata putem interneta. 
 
Navodi se da softver i hardver koji se kupuju treba putniku da omoguće jednostavan, brz i pouzdan način kupovine karata, koje je moguće odštampati ili preuzeti na šalteru stanice ili da bude prikazana na mobilnom telefonu.
 
Tehničke specifikacije predviđaju da internet prodaja karata bude povezana sa postojećom biletarnicom na MAS-u, kako ne bi došlo do dvostruke prodaje karata.
 
Planirano je da karte mogu da se kupuju na postojećem sajtu GSP-a, a opcija će biti dostupna građanima koji se registruju. Karte će moći da se kupe 30 dana pre polaska.
  • Neo NSovac

    27.01.2022 07:59
    @ha
    .... ili nema kompetentne firme (ne porodicne iz vlade) ko zna da uradi posao?!
  • ha

    26.01.2022 21:08
    Niko se nije javio jer to nije dovoljno novca za to sto traze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.