Stanovnici dela Limana pozvani da se u četvrtak izjasne o Generalnom urbanističkom planu

Mesna zajednica "Ivo Andrić" zakazala je zbor građana na kome će se stanovnici ovog kvarta na Limanu izjasniti o predlogu Nacrta Generalnog urbanističkog plana (GUP) do 2030. godine.
Stanovnici dela Limana pozvani da se u četvrtak izjasne o Generalnom urbanističkom planu
Foto: 021.rs

Zbor je zakazan za četvrtak, 3. februar u 19 časova u prostorijama mesne zajednice u Banović Strahinje 20.

Na skupu će građanima biti prezentovani delovi GUP-a koji se odnose na ovaj deo Limana, a potom će se raspravljati o predlozima i sugestijama koji će nakon odlučivanja biti poslati Upravi za urbanizam u sklopu javnog uvida u nacrt plana.

Savet MZ je pozvao komšije da u što većem broju dođu na zbor građana kako bi "odbranili kraj od betonske zgrade Poreske uprave (planirana u Narodnog fronta), izborili se za parkinge" i drugo. 
 
Građani koji budu došli treba da ponesu ličnu kartu, jer je za odlučivanje neophodno da budu prijavljeni na adresi mesne zajednice. 
 
Kako su naveli u MZ, radi se o građanima koji žive u Balzakovoj 2-22, Banović Strahinje 2-20, na Bulevaru cara Lazara 75-85, u Ive Andrića 1-17, Narodnog fronta 62-80 i Sime Matavulja 1a. 
 
Podsetimo da Ekološki front Novi Sad, u saradnji sa brojnim neformalnim inicijativama, od subote, 29. januara, prikuplja potpise za primedbe na Nacrt Generalnog urbanističkog plana Novog Sada na štandovima širom grada, jer se 5. februara završava javni uvid tog važnog dokumenta. Više o tome OVDE.
  • Mastodont

    03.02.2022 15:58
    @Paragovcan

    Čestitamo! Još samo da smislite kuda će taj most voditi, pošto ovde na Liman neće...
  • Paragovcan

    02.02.2022 22:36
    @kamencan
    Brate ne sekiraj se,danas je u mz u Kamenici podržan projekat,mi smo za most! Nama ne treba park prepun pseceg izmeta niti neuredjena obala,mi želimo da skratimo putanju i brze dodjemo do Paragova.
  • Advokat

    02.02.2022 21:04
    @Inzenjer
    To je svima poznato.
    Jedino što je normalno onima koji za njih glasaju, onima koji glasaju za udbaške patrljke koji neće preći cenzus i onima koji NE GLASAJU ne shvatajući da u većinskom izbornom sistemu time direktno daju glas najjačoj stranci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti