Oblaci, oblaci i još oblaka - šta Novosađanima donosi četvrtak

Čini se da je četvrtak najsporiji dan u nedelji.
Oblaci, oblaci i još oblaka - šta Novosađanima donosi četvrtak
Foto: 021.rs
Svako je barem jednom doživeo razočaranje kada je nakon celog dana radovanja vikendu otkrio da je četvrtak, a ne petak, i da je vikend tako blizu, a tako daleko.

Ovaj četvrtak će biti siv zbog oblaka, ali čak i ovakvi dani nose i nešto boje u sebi. Da vidimo šta nas očekuje u danu pred nama.

Vreme
 
Dan će biti siv, ali neće biti jako hladno. Temperature će biti u plusu, sa jutarnjom nulom, a tokom dana dostići će i sedam stepeni Celzijusa.
 
Prognoze ne najavljuju padavine, ali bolje je imati kišobran kod sebe jer nikad se ne zna odakle može da naiđe. Tokom dana duvaće umereni vetar.
 
Republički hidrometeorološki zavod savetuje oprez osobama sa respiratornim oboljenjima, a srčanim bolesnicima smanjenje fizičke aktivnosti zbog mogućih tegoba. Meteoropate mogu osetiti nervozu i smanjenu radnu sposobnost, a vozačima se savetuje dodatni oprez tokom vožnje.
 
Dobro je znati i...
 
Pojedine ulice u Novom Sadu i Veterniku neće imati struje od 9 do 12 časova.
 
Isključenje struje najavljeno je za Ulicu Jug Bogdana (27, 33-39, Parking servis, 18, 20, 28-34) u Novom Sadu, a istu muku, u isto vreme, deliće Ulica Ive Lole Ribara (4/A pumpa) u Veterniku.
 
Za sada nema najave isključenja vode, ali havarije su uvek moguće. Portal 021.rs je tu da vas obavesti o svim nepredviđenim okolnostima.
 
Gde ići?
 
Ljubitelji pozorišta imaće priliku da pogledaju predstavu "Ko je ubio Dženis Džoplin?" na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog naodnog pozorišta u 19.30 časova. Cena ulaznice je 1.000 dinara.
 
Projekcija francuskog animiranog filma "Prokletnici komune" održaće se u 19 časova u CK13. Ulaz je besplatan, ali je neophodno poneti kovid propusnicu.
 
Još uvek možete pogledati Izložbu novih članova SULUV, koja je postavljena u Galeriji SULUV do 5. februara.
 
Ljubitelji likovne umetnosti moći će da posete i 66. godišnju izložbu članova SULUV u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića. Izložba je otvorena do 5. februara.
 
Ukoliko ste propustili...
 
  • Imre

    02.02.2022 20:44
    Retko se desava kao danasnja plovidba oblaka Panonskom nixijom,lepo je bilo za posmatranje i fotografisanje mnostvo niskih crnih oblaka koji hitaju noseni vetrom,dok ixmedju njih na minut dva sunce se probija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.