Iz budžeta grada 26 miliona dinara za autobuska stajališta

Novi Sad će iz budžeta grada izdvojiti 26 miliona dinara u 2022. godini za postavljanje novih autobuskih stajališta i održavanje postojećih.
Iz budžeta grada 26 miliona dinara za autobuska stajališta
Foto: 021.rs

Kako se 021.rs uverio uvidom u rešenje Gradskog veća, 12,5 miliona dinara će biti upotrebljeno za postavljanje do 60 nastrešnica za gradski i prigradski prevoz putnika na teritoriji Novog Sada. 

Istom odlukom je propisano i da će se 2,4 miliona dinara preostalih iz prošle godine dati za postavljanje do 12 nastrešnica.

Istovremeno, iz budžeta grada će se sa skoro 13,5 miliona dinara finansirati održavanje nastrešnica na stajalištima. 
 
Kako se navodi u odluci, od te sume, 6,5 miliona dinara preostao je iz prošle godine. 
 
Zajedno sa onim koje će biti postavljene ove godine, u gradu će biti ukupno 148 natkrivenih autobuskih stajališta.
  • Ceca

    12.02.2022 18:02
    Petrovaradin
    Možda će i Reljkoviceva ulica jednog dana dobiti pesacku stazu.Pa kada je Gradić zatvoren i busevi voze kroz Reljkovicevu da nestojimo u blatu i bez stajalista,bez svetla ,bez semafora i bez ulične rasvete.
  • Marčelo

    12.02.2022 00:30
    Dva miliona za budalaštinu
    Dva miliona za stubove i krov ,sramota velika.Taj novac u fond za humanije svrhe .Preživeli smo i samo sa obiĉnim tablama koje označavaju stajalište.
  • Mirka

    11.02.2022 21:52
    Ma sta vredi.Stoka sve unisti.Bas su lepa nova stajalista i nove kante pa klupe ali ako to neko ne nadgleda i kaznjava ne vredi ni stavljati.Na klisi drugi put sredjuju igraliste kod mesne zajednice.Ne znam da li ce docekati celo prolece da se decica igraju.Radi se i gradi ali djaba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti