Počelo postavljanje ograda za radove u Dunavskom parku

Počelo je postavljanje ograde oko delova Dunavskog parka uoči početka druge faze radova na rekonstrukciji.
Počelo postavljanje ograda za radove u Dunavskom parku
Foto: 021.rs

Najavljeni radovi obuhvataju rekonstrukciju i izgradnju staza, ograde, klupa, česme, igrališta i rasvete.

Radovi neće ometati kretanje građana i pristup osobama sa invaliditetom, deci i starijima, poručuju u "Gradskom zelenilu".

Posao vredan 145,5 miliona dinara sa PDV prethodno je na tenderu dobila građevinska radnja "Irina 2009 MM" iz Veternika, koja je radila i prvu fazu rekonstrukcije. Posao će raditi u saradnji sa DOO "Bob" iz Novog Sada.
 
Dunavski park je prošle godine dobio novi zalivni sistem, koji funkcioniše po principu "kap po kap", što je novina koju su dobili i Limanski i Futoški park. 
 
Detaljnije o svemu što čeka Dunavski park čitajte OVDE.
  • Roland

    19.02.2022 10:43
    Naprdnjaci
    Rekonstrukciju treba da plati Ledena suma i da im se zabrani da ikad vise pridju parku. Sta bi bilo da park nije pod zaštitom "drzave". Verovatno bi Galens sagradio Ledeni grad. Da li ce ikada više biti moguće sedeti-setati parkom u miru i tišini?
  • Lao Ce Bu

    18.02.2022 23:43
    Poreski i Radonješki
    Treba razvući radove do Ledene šume ,poseći drveće kao u Fruškoj i dovesti brdski planinske konjiće da pa-kose travu,đubre cveće uz kap po kap sistem šire tartufe po najlepšem parku u srpskoj Atinici.
  • Milan

    18.02.2022 15:54
    Taj zalivni sistem uopšte ne radi sve je mazanje ociju i pranje para

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti