Salajčani uskoro dobijaju gas: Oštećen gasovod prilikom radova na izgradnji podvožnjaka u Kisačkoj

Otklonjena je havarija na gasovodu preduzeća Novi Sad - Gas, nastala tokom radova na novom podvožnjaku u Kisačkoj ulici, zbog čega su potrošači sa MRS Salajka ostali bez gasa.
Salajčani uskoro dobijaju gas: Oštećen gasovod prilikom radova na izgradnji podvožnjaka u Kisačkoj
Foto: 021.rs

Do oštećenja je došlo nešto posle 11 časova, a dežurne ekipe Novi Sad - Gas su odmah izašle na teren i sprečile dalje isticanje gasa i eventualnu štetu koja je mogla da nastane usled toga. 

Iz preduzeća poručuju da je njihova ekipa u rekordnom roku otklonila havariju većeg obima koja je prekinula dotok gasa u domove Salajčana.

"Svi potrošači gasa sa merno regulacione stanice Salajka će u narednim satima dobiti gas u punom kapacitetu, kada se očekuje stabilizacija snabdevanja Salajke gasom", poručuju u Novi Sad - Gas.

  • Salajka

    23.02.2022 08:47
    Još uvek nemamo gas, toliko o obećanju da će biti sanirana havarija. Ne čudi me ništa, kad ortačke veze i firme rade prugu, ne zna se ko je pismeniji i pametniji.
  • Zerstorer

    22.02.2022 14:59
    NS
    I sad je cev koja je bila iz komada zakrpljena...Kupis nov auto pa ga ogrebes ili ulubis...to vise nije to...!
  • RVosha

    22.02.2022 14:59
    Smrdija
    Kakva drzava takvi i radovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti