EPS novosadskoj policiji prijavio višestruko uništavanje bandera u Alibegovcu

Stanovnici dela Alibegovca i Karakače u nedelju dana su dva puta ostali bez struje zbog lomljenja bandera.
EPS novosadskoj policiji prijavio višestruko uništavanje bandera u Alibegovcu
Foto: 021.rs

Kako jedan stanovnik Alibegovca svedoči za 021.rs, izvesni investitor koji gradi u ovom naselju nanosi štetu ljudima budući da, kako sumnja, namerno ruši banderu.

"Verovatno mu smeta za gradnju, ali Alibegovac zbog toga ostaje bez struje", poručuje ovaj građanin.
Radnici EPS-a situaciju su prijavili policiji nakon sanacije problema na terenu. Kako u ovom preduzeću navode za 021.rs, u poslednjih mesec dana su u dva navrata, 2. i 7. marta, ustanovili lomljenje stubova i prateće opreme na niskonaponskoj mreži, što je dovelo do nestanka struje.
 
"Informacija o prekidu isporuke električne energije dobijena je u popodnevnim satima i istog dana su radnici Elektrodistribucije Novi Sad pristupili otklanjanju kvarova. U oba navrata, korisnicima sistema je obezbeđeno ponovno napajanje električnom energijom u najkraćem mogućem roku, nakon sanacije oštećene niskonaponske mreže", kažu u EPS-u.
 
Policijska uprava Novi Sad sada vodi istragu u ovom postupku po službenoj dužnosti.
  • Nimbus

    10.03.2022 11:42
    U zavisnosti od toga ko je investitor, policija ce reagovati ili nece. Ako je investidor sta ja znam, recimo Galens, onda ce policija reagovati, ali protiv gradjana koji su uznemiravali investitora.
  • Samo pitam

    10.03.2022 11:01
    Hoćemo i sada čuti "zgrožen sam"?
  • SlobodniPetrovaradin

    10.03.2022 11:00
    Nisam sa Alibegovca ali ako se ne varam ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari, sa sumnjom na istu grupu interesenata.
    Ovo je promena da je EPS prijavio takva dešavanja.
    Sada ćemo da vidimo da li postoje institucije u ovoj državi i da li su u službi zaštite građana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti