Prvi paketomat postavljen na Železničkoj stanici u Novom Sadu, otvoreni i šalteri pošte

Nova pošta počela je da radi na renoviranoj Železničkoj stanici u Novom Sadu, dok je na istom mestu postavljen i prvi paketomat.
Pošta se nalazi u holu Železničke stanice i smeštena je na postojećim šalterima broj 7 i broj 8. 
 
Pružaće usluge prijema pošiljaka i usluge uplata i isplata, a za korisnike je otvorena radnim danom od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova.
Na Železničkoj stanici postavljen je i prvi paketomat, što je test faza nove usluge Pošte.
 
Paketomati Pošte Srbije biće postavljeni širom zemlje i omogućiće korisnicima da mobilnim telefonom upravljaju isporukom svojih pošiljaka i podižu ih na lokacijama i u vreme koje njima odgovara.
  • Juhuhuhu

    15.03.2022 11:14
    -mat
    A kad će da otvore automatske ormarće za prtljag? To bi bilo možda malo korisnije od paketomata na ž stanici. Koja mu je tačno svrha na tom mestu?
  • Ana

    14.03.2022 17:29
    Automat za karte
    Da li će na stanici biti automat za prodaju karata?
  • Mima

    14.03.2022 15:53
    @Banderaš
    Presecanje vrpce i svecano otvaranje nove stolice u kancelarijama za sendvicare... sta reci sem cirkus za hipnotisane pripadnike sekte...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti