Univerexport uvodi elektronske cene

Kompanija Univerexport rešila je da obraduje svoje kupce i olakša im proces kupovine jednim novitetom – elektronskim cenama.
Projekat koji je od 13. marta 2022. godine zaživeo u Univerexport maloprodajnom objektu u Pupinovoj palati, u Novom Sadu, nije prvi ovakvog tipa, ali jeste deo strateškog plana kompanije da u većini svojih prodavnica uvede elektronske, odnosno digitalne cene uz pomoć kojih će proces kupovine biti lakši i brži, a ažuriranje i primena akcijskih cena funkcionisati jednostavno - na jedan klik.
O čemu se zapravo radi? 
 
U skladu sa savremenim svetskim trendovima, na policama Univerexport prodavnica u budućnosti cene neće biti štampane, već digitalne. Time se rad zaposlenih umnogome olakšava, celokupan proces postaje brži i efikasniji po potrošače, a ukupno zadovoljstvo obavljenom kupovinom znatno veće.
Cene se, naime, ažuriraju automatski iz "centrale", pa je korelacija između police i kase trenutna i apsolutna. Veća je i fleksibilnost u dizajnu etiketa, a reakcija na promene i potrebe tržišta gotovo momentalna.
 
Osim toga, potrošači u objektu imaju i posebnu dodatnu mogućnost. Jednim klikom, na savremenom ekranu mogu potražiti željeni artikal, cenu, samu poziciju, kao i proveriti njegovu dostupnost.
 
Prvi utisci su sjajni, što je dodatni motiv da se ubrzano nastavi implementacija elektronskih cena i u drugim prodajnim objektima najvećeg domaćeg trgovinskog lanca – Univerexport.
 
Cene koje ne koštaju prirodu
 
Elektronske cene su značajan korak za naše tržište, ali i za prirodu. U skladu sa ekološkim tendencijama i "zero paper" politikom, ovakav način obeležavanja cena proizvoda drastično smanjuje potrošnju papira i time doprinosi očuvanju prirode. Univerexport je i na ovaj način još jednom pokazao duboku posvećenost pozitivnim promenama, inovacijama na tržištu, kao i očuvanju životne sredine.
 
Kompanija Univerexport trenutno ima 176 radnji na području Vojvodine i Beograda, sa planom širenja na teritoriju čitave Srbije u skorašnjem periodu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti