Sunčano i toplo još nekoliko dana, u utorak čak 23 stepena

U Novom Sadu će do sredine sledeće nedelje biti sunčano i toplo, a potom slede kišni dani.
Sunčano i toplo još nekoliko dana, u utorak čak 23 stepena
Foto: Pixabay
U ponedeljak će biti sunčano, a temperatura će se kretati od 3 do 21 stepen Celzijusa. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni.
Utorak će biti sunčan i veoma topao, sa temperaturom do 23 stepena. U sredu veća oblačnost. Minimalna temperatura biće 8, dok će maksimalna dnevna biti 21 stepen.
 
U četvrtak i petak tmurno i kišovito. Oba dana minimalna temperatura biće oko 8 stepeni, dok će maksmalna u četvrtak biti 18, a u petak 16 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 28. mart:
 
Povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih, a blagi oprez savetuje se srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i poremećaja sna. Preporučuje se boravak na otvorenom uz umerenu fizičku aktivnost.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti