Odložena sednica Komisije za planove o delu Mišeluka

Gradska uprava je odložila javnu sednicu Komisije za planove zakazanu za četvrtak, 31. mart.
Odložena sednica Komisije za planove o delu Mišeluka
Foto: 021.rs
U obaveštenju Uprave za urbanizam i građevinsko zemljište navodi se da se odlaže sednica koja je trebalo da se održi u amfiteatru Spensa, te da će novi termin biti naknadno objavljen.
Na sednici Komisiji bila je samo jedna tačka dnevnog reda - Nacrt odluke o izmenama i dopunama Plana generalne regulacije Mišeluka sa Ribnjakom, koji se odnosi na lokalitet u Vukovarskoj ulici.
U obaveštenju nije navedeno koji je razlog za otkazivanje sednice Komisije za planove.
 
Prethodna sednica Komisije održana je početkom marta, kada se razmatrao sporni Nacrt Generalnog urbanističkog plana Novog Sada do 2030. godine. 
 
Ova sednica je počela u amfiteatru Spensa, ali su je okupljeni prekinuli, uz razvijanje transparenta i paljenje pirotehničkog sredstva. Razlog je bilo nezadovoljstvo time što urbanisti odbijaju veliki broj pristiglih prigovora. 
 
Sednica je potom organizovana u zgradi Skupštine grada, uz pojačano obezbeđenje bez identifikacija. Čitav događaj je bio veoma buran, sednica je prekidana, a na kraju je trajala 12 sati, da bi se potom prigovori mahom odbili uz potpuno odsustvo dijaloga.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti