U subotu novi koncert klasične muzike za novosadske bebe i decu: Prijave roditelja u toku

Najmlađi Novosađani i Novosađanke ponovo su dobrodošli na jedinstven muzički doživljaj - koncerte klasične muzike za bebe i decu u Galeriji Matice srpske.
U subotu novi koncert klasične muzike za novosadske bebe i decu: Prijave roditelja u toku
Foto: 021.rs

Beogradska filharmonija i Muzička omladina Novog Sada i ove godine, u saradnji sa Galerijom, priređuju pažljivo odabrane kompozicije klasične muzike za decu i bebe.

Mališani dolaze u pratnji roditelja i zajedno uživaju u zvucima čija uloga je razvoj čula, motorike i istraživanje sveta kroz muziku, u društvu drugih mališana.

Koncertna sezona za najmlađe je u toku, a interesovanje je veliko - roditelji stoga mogu da se prijave za grupe koje će prisustvovati muzičkom događaju ove subote, 2. aprila.
 
Prijave za koncert u 11.30 časova, koji će biti upriličen za bebe uzrasta do četiri godine, nalazi se OVDE.
 
Prijave za koncert u 12.30 časova, namenjen mališanima uzrasta od pet do 10 godina, je OVDE.
 
Osim u muzici, deca mogu da uživaju u crtanju i ostavljanju bojenih otisaka na platnu, kao i da se fotografišu ispred panoa.
 
Kao uspomenu na posetu Galeriji, bebe na poklon dobijaju radosnicu "Prvi koraci u Gradu kulture", a deca dečju publikaciju "Moj Grad. Novosadske umetničke priče".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti