U toku radovi na izgradnji kanalizacije na Vidovdanskom naselju

Počeli su radovi na izgradnji kanalizacije otpadnih voda na teritoriji Vidovdanskog naselja, kojima je obuhvaćeno sedam ulica.
U toku radovi na izgradnji kanalizacije na Vidovdanskom naselju
Foto: 021.rs

Kako poručuju u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije, ugovorena je izgradnja 3,1 kilometara nove kanalizacione mreže, a do kraja septembra ove godine biće omogućeno priklјučenje na kanalizaciju za 149 domaćinstava.

Radove vredne 94,8 miliona dinara izvode "Put Invest" i "Tecton Geosystems" u Starog Vujadina (krak 1 i 2), Alekse Nenadovića (krak 1 i 3), Majke Jugovića (krak 1), Hristofera Žafarikovića (krak 1 i 2), Stojana Čupića, Vojvode Prijezde i u Ulici Emanuila Jankovića (krak 8, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21 i 24).

Ugovoreno je da radovi budu završeni u roku od 180 dana.
 
Na teritoriji Mesne zajednice "Vidovdansko naselјe" do sada je izgrađena kanalizaciona mreža u dužini od 10,5 kilometara sa jednom crpnom stanicom, u 42 ulice, navode u upravi.
 
Na kanalizaciju se priključilo 629 domaćinstava, za šta je izdvojeno 137 miliona dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti