Još dva para Inter siti vozova "Soko" na pruzi Beograd - Novi Sad

Od danas do 30. aprila na brzoj pruzi između Beograda i Novog Sada uvode se svakodnevno u saobraćaj još dva para Inter siti vozova "Soko", koji između ta dva grada po redu vožnje putuju 36 minuta.
Još dva para Inter siti vozova "Soko" na pruzi Beograd - Novi Sad
Foto: 021.rs
Iz železničke stanice Beograd Centar "Soko" će svakodnevno za Novi Sad polaziti u 9:35 i u 12:55 časova, dok je polazak u suprotnom smeru u 10:56 i u 15 časova.
Taj voz će od danas stajati samo u železničkoj stanici Novi Beograd, gde do sada nije mogao zbog radova.
Od danas do kraja meseca će brzom prugom između Beograda i Novog Sada svakodnevno saobraćati 40 vozova, po 20 u svakom smeru.
 
Od tog broja, po 18 polazaka (po devet u svakom smeru) su Inter siti vozovi koji između Beograda i Novog Sada putuju 36 minuta i staju samo u železničkoj stanici Novi Beograd.
 
Još po devet polazaka iz Beograda Centra i iz Novog Sada su Regio vozovi čije vreme putovanja je 55-57 minuta i koji staju u stanicama: Novi Beograd, Tošin Bunar, Zemun, Zemun Polje, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Petrovaradin.
 
Brzom prugom svakodnevno saobraćaju i četiri Regio ekspres voza, po dva iz Beograd Centra i Novog Sada, koji putuju po redu vožnje 47-48 minuta. 
  • Mila

    04.04.2022 21:34
    Stanica
    Kada je nova,sada vec stara novosadska stanica gradena, gradani su bili protiv. Svi su se pitali kako ce od stanice do grada. Eto nama belaja stanica je u gradu.
  • Dodo

    04.04.2022 18:28
    čekajući metro
    sve bilo je promašaj; Europolis/BWF, Prokop, Brza, Coko
  • @Жоржо

    04.04.2022 17:56
    Valjda sad moze da se sidje i na NBGD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti