Veoma toplo ali: sunce, kiša, sunce, kiša

U Novom Sadu će u sredu biti sunčano i veoma toplo.
Veoma toplo ali: sunce, kiša, sunce, kiša
Foto: 021.rs
Najniža temperatura biće 5, a najviša 22 stepena. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar.
U četvrtak malo hladnije i moguća je slabija kiša. Minimalna temperatura biće 9, maksimalna 17 stepeni. U petak ponovo toplije i suvo, uz dosta sunčanih intervala, a temperatura će se kretati od 8 do 22 stepena.
U subotu su mogući pljuskovi s grmljavinom. Temperatura od 12 do 18 stepeni. U nedelju suvo i pretežno sunčano. Minimalna temperatura biće 6, maksimalna 14 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za sredu, 6. april:
 
Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na astmatičare, a izvesne tegobe su moguće i kod osoba sa osetlјivim nervnim sistemom. Kod meteoropata moguća je nervoza, pospanost i bolovi u mišićima. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti