FOTO: Putin, Donjeck i Lugansk na prostorijama radikala u Novom Sadu

Prostorije Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Novom Sadu dobile su dodatke na prozorima - prikaz ruskog predsednika Vladimira Putina i zastave.
FOTO: Putin, Donjeck i Lugansk na prostorijama radikala u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Fotografija većeg formata nalazi se odštampana na tkanini koja prekriva jedan od prozora.

Osim Putina, na prozore su okačeni i prikazi zastave jednostrano proglašene Donjecke Narodne Republike i Luganske Narodne Republike, Novorusije i zastava Ruske Federacije sa grbom.

"Ukrasili smo prostorije Srpske radikalne stranke u Novom Sadu. Podrška ruskoj braći u borbi protiv neonacističkog NATO režima u Ukrajini! Srpska radikalna stranka sigurna srpska i ruska kuća", poručio je u objavi na svom Fejsbuk profilu predsednik Gradskog odbora SRS Đurađ Jakšić.
 
 
Ogromna fotografija lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja na prostorijama je već dugogodišnji detalj na prostorijama.
 
Danas je 42. dan ruske invazije na Ukrajinu. Sve detalje o ratu možete da pratite na OVOM LINKU.
  • Ranko

    10.04.2022 10:35
    Kako partija koja nema članstvo ni program raspolaže ekskluzivnim poslovnim prostorom u centru grada? Jer sam bog zna da unutra nikog nikad nema.. pitanje je i da li imaju uopšte nekog pismenog da ga stave u kancelariju.
  • Voja

    07.04.2022 13:37
    Prostorije
    Sada kada su otvarili 0% na izborima neka se igraju sa zastavama :-)
  • nece

    07.04.2022 11:32
    biti
    @alias mali rusi samo ako se tako ponasamo. a na zalost ima tog mongoloidnog ponasanja - veliki kan koji je nepogresiv i onda dvor oko njega koji krade do besvesti. i raja kojoj se tuvi u glavi da je patnja radi visih ciljeva - sta god to bilo - super i bas ono do j.ja. I to sve u lepoj sprezi sa popovskom mafijom.
    a visi ciljevi se bas skoro nikad ne dostignu jer je li - da su dostignuti, neko bi krenuo da pita a sta je sa nama.
    Zato imamo Kosovo, Bosnu, Krajine, sta god... sto se podgreva i potencira cim se nesto desi.
    Ovo nije oblik vlasti koja je primerena nama. i ako se toga otrgnemo imamo i te kakve sanse. u krajnjem slucaju, to su ipak uspeli da urade i u hrvatskoj i u ukrajini. koliko god ih mrzeli jer su navodno "nacisti" i sta god. imaju dovoljno normalnih partija, normalnih ljudi, svi ekstremi su im ipak marginalizovani. za razliku od nas gde su na vlasti.
    Dakle ne prosipaj pricu o malim rusima. srbija je mnogo vise od toga, vojvodina isto. tu pricu ostavi orbanu koji je sve vise to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti