Motociklisti sa oznakama "Noćnih vukova" obezbeđivali skup Srpske pravoslavne crkve

Nekoliko motociklista s oznakama grupe "Noćni vukovi" bilo je večeras na ulazu u amfiteatar Spensa kao obezbeđenje skupa na kojem se promoviše knjiga "Hibridni rat protiv Srpske pravoslavne crkve".
Motociklisti sa oznakama "Noćnih vukova" obezbeđivali skup Srpske pravoslavne crkve
Foto: 021.rs
Kako prenosi portal Autonomija, ispred Spensa su parkirali motocikle, a na jednom od njih su zakačene srpska i ruska zastava, dok je na drugom nalepnica sa oznakom "Noćnih vukova".
Za "Noćne vukove" mediji navode da su organizacija bliska ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.
Oni se već osam godina nalaze na "crnoj listi" SAD.
 
Kako su ranije preneli mediji, gostoprimstvo "Noćnim vukovima" je pre nekoliko godina uskraćeno u Poljskoj, Nemačkoj i Gruziji, "i to zbog umešanosti tih ruskih bajkera u konflikt u Ukrajini".
 
U novosadskom amfiteatru gde je promocija knjige, bile su brojne ruske i srpske zastave, kao i simbol ruskog krsta.
 
Najavljeno je da će na promociji u organizaciji "Ujedinjenja" govoriti autor knjige Hadži Slobodan Stojičević, pukovnik u penziji Ilija Kajtez, penzinisani potpukovnik Ljuban Karan i književnik Marko Tanasković.
  • KLF

    15.04.2022 14:23
    @Сремац

    Nema te NVO koja iz državnog budžeta sisa tolike pare, niti pravi toliku štetu kao SPC. A posebno je smešno što bogoslovija ima master i doktorske studije - kao da je pravi fakultet, a ne utočište za propale mesare i frizere.
  • Сремац

    14.04.2022 16:45
    За DM
    Човече ти заиста од мржње према цркви не видиш.Какаб буџет,какви доприноси...па из буџета се финансирају и све невладине организације,па и оне које раде против интереса Државе Србије.За њих ниси чуо,само за СПЦ и "попове".Пријатељу,ти "попови" су после петогодишње Богословије обавезни завршити Факултет и мастер.Знаш ли ти да има много младих Доктора теологије у СПЦ,који не размишљају као ти?Осим мржње могао би понекад и да се покајеш за све зло што мислиш о другима,који теби мисле добро.
  • Лиманац

    14.04.2022 16:11
    Хибридни рат
    Неко покушава да нападне Српску православну цркву правећи непостојеће афере.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti