Uskoro zatvaranje Partizanske ulice: Radovi na nadvožnjaku sledeće subote menjaju režim saobraćaja

Partizanska ulica ponovo će biti zatvorena za saobraćaj zbog radova.
Uskoro zatvaranje Partizanske ulice: Radovi na nadvožnjaku sledeće subote menjaju režim saobraćaja
Foto: 021.rs

Od subote, 7. maja, počinje nova privremena izmena režima saobraćaja u Partizanskoj ulici zbog rekonstrukcije nadvožnjaka.

Izmena režima je u sklopu planiranih radova na rekonstrukciji i modernizaciji pruge Beograd - Subotica - Državna granica (Kelebija).

Kako navode u Gradu, saobraćaj će se odvijati u oba smera i to sa po jednom saobraćajnom trakom za svaki smer, uz ograničenje brzine kretanja vozila na 40 km/h.
 
Nakon stupanja na snagu privremene izmene u subotu, 7. maja, uslediće zatvaranje Partizanske ulice.
 
O tačnom datumu zatvaranja ulice javnost će biti blagovremeno obaveštena, poručuju u Gradskoj kući.

Podsetimo, nakon višemesečnih radova, početkom marta je za saobraćaj otvorena Kisačka ulica.

  • Dudarim II

    30.04.2022 10:12
    I kuda sada?
    Da je neko pametno planirao, prvo bi postavio semafor kod novkabela/savacoop-a… doduše kolika je raskrsnica komotno možemrki privremeni kružni tok da se postavi… čisto da olakša komunikaciju…ali ko još u upravi grada razmišlja
  • Pax

    30.04.2022 00:28
    Nadvožnjak
    Mora da je Soko prošao velikom brzinom pa oštetio nadvožnjak ,6 meseci trajala izgradnja novog a koliko će trajati popravka zavisi koliko im para treba jer u Japanu za 24h naprave ovaj mali nadvožnjak a ovde 6 meseci jer se debelo ugrađuju političari ,investitori pa i izvođači radova itd u beskraj ovom našem Srbistanu.
  • Bilo bi lepo

    29.04.2022 22:06
    @Bane
    Znam ja to nego samo kazem da se nadam da ce i ovde da presvuku ulicu nakon sto naprave novi nadvoznjak kao sto su uradili i u kisackoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti