Novi protest taksista

Novosadski taksisti za kraj septembra najavljuju protestnu vožnju gradskim ulicama.
Novosadski taksisti za kraj septembra najavljuju novu protestnu vožnju gradskim ulicama.

Iz Strukovnog udruženja taksi prevoznika saopštavaju da će protest održati u ponedeljak, 26. septembra, zbog toga što smatraju da gradske vlasti ne poštuju Zakon o prevozu u drumskom saobraćaju.

U ovom udruženju kažu da taksisti trpe veliku štetu jer lokalna vlast odbija da ispuni zakonsku obavezu, odnosno odbija da odredi ekonomski najnižu cenu taksi prevoza.

Protest taksista, vožnjom gradskim ulicama, 26. septembra, zakazan je za 11 časova. (D.S.)

  • ovaj poslednji

    12.09.2011 22:03
    sto je odgovorio ekotaxiju
    ne lupaj gluposti nego uzmi zakon obezbednosti saobracaja i procitaj sta pise za taxi vozila. Uvek pre nego bubnes nesto, upoznaj se sa materijom da ne bi ispao glup kao sad
  • @ Ekotaksi

    07.09.2011 09:02
    Samo ti kuckaj i pravdaj se do mile volje prijatelju, ali da ste bahati bahati ste, da ste skupi skupi ste, da je vecina vas nekulturna nekulturna je. Kada stanete iza znaka zabranjeno zaustavljanje i parkiranje i kada vam zbog toga pridje policajac na motoru i samo vas opomene toliko ste bahati i bezobrazni da ste u stanju da policajca momentalno isprovocirate da vam pise kaznu. A kada vam napise kaznu onda vam ne valja drzva, pravila, zasto je bas tu stavljen taj znak. Onda vam je svako kriv samo niste vi. Posto se kao tretirate kao profesionalni vozaci onda bih za vas "profesionalce" uvek i desetostruko vece kazne. Stajete na autobuska stajalista da vam musterija tu izadje i kupi cigare ili novine pa onda ponovo ulazi u taxi a za to vreme autobus moda da stanje u srednju traku da bi putnici izasli i usli novi. Napravite pravi kolaps tako da se raskrsnica u minuti zagusi, ljudi koji skrecu na bulevar zbog te vase bahatosti ostaju u raskrsnici posle promene svetla na semaforu. >Ej, puni ste bezobrazluka koliko ste teski. I vise od toga.
  • Ekotaksi

    06.09.2011 22:40
    odgovor nekom tamo
    Ti si esencija problema u ovim komentarima do sada (čast izuzecima)
    Par taksista ti zakovrne oči i odma stereotip svi su takvi. E pa vidiš ja se ceo moj radni vek taksiste borim protiv tih stereotipa.
    Ja vraćam 5 dinara UVEK i ako iskuca slučajno koji dinar preko, zaokružujem na MANJE!
    :P
    Propuštam pešake, plaćam porez, ophodim se lepo, poslovice su mi ukras govora, obrazovan sam, aktivan u nevladinom sektoru, čitam upravo "Kockara", NIKAD! nisam smrdeo ili pušio i svađam! se sa strankama da NE SLUŠAM narodnjake!
    (B.B. King mi je u cd-u upravo)
    Ali ne, dzaba prdeo/govorio, naravno da je tebi lakše prezirati. Za tebe su svi taksisti šljam...
    Nezreo si glede razumeavanja ponašanja ljudskog bića ako ceo svet posmatraš kroz stereotipe.
    Nema pravila u životu, sem da svi mi umiremo jednog dana.
    Za otvoreni um ne postoje zatvorena vrata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti