Novosađani, danas dospeva druga rata poreza na imovinu

Druga rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu dospeva danas, 16. maja.
Novosađani, danas dospeva druga rata poreza na imovinu
Foto: 021.rs

Članica Gradskog veća za budžet, finansije i investicije Adrijana Mesarović poziva obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da blagovremeno izmire svoje obaveze.

"Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, a istovremeno takvim odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg grada", kaže Mesarović.

Uz rešenja kojima je utvrđena obaveza poreza na imovinu za 2022. godinu dostavljen je i instrukcija za uplatu.
 
Sve potrebne informacije, savete i stanje na računu poreza na imovinu za fizička lica od Gradske poreske uprave kao servisa u službi građana i savetodavnog organa, mogu se dobiti na šalter sali Gradske poreske uprave na adresi Vojvođanskih brigada 24-26 za koju je omogućeno elektronsko zakazivanje termina, na šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama "Informatike" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića 15, kao i na Info pultu Gradske poreske uprave u "Promenadi". 
 
Građani informacije mogu dobiti i putem telefona na sledeće brojeve: 021/6616–114 (dežurni inspektor za fizička lica), 021/4871–751 i 021/4871–707.
  • I ja

    16.05.2022 17:27
    I ja
    I ja se pridruzujem apelu,vecini gradjana zbog najavljenog nuklearnog,rata dase obustave svi racuni do daljneg! Jel rekao javno AV i sta sada,da izigravam budaletinu,nepada mi napamet!
  • Toma

    16.05.2022 15:51
    Toma
    A cemu sada,ovo...najavljen je nuklearni,rat! A time i razni,nameti sa kamatama su nevalidni! Dok neprodje neposredna,nuklearna,ratna opasnost!
  • Dobrivoje

    16.05.2022 15:48
    Dobrivoje
    Povodom najave,gladi i nuklearnog rata,ovim putem se apeluje na gradjane da neplacaju bilo kakve dazbine jer je sve besmisleno! Sve sto imate,potrosite za sebe i svoje najmilije! Ziveli!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti