Sutra sunčano i toplije, pa onda opet vrelo

U Novom Sadu će u četvrtak biti toplije i sunčano.
Sutra sunčano i toplije, pa onda opet vrelo
Foto: Pixabay
Duvaće slab vetar, a temperatura će se kretati od 5 do 25 stepeni.
 
Indeks UV zračenja će biti 7,39, što spada u visoki rizik i preporučuje se da se koriste sunčane naočare, zaštitne kreme sa faktorom (SPF) 15 ili više, prekrivati telo tkaninom, koristiti šešire sa širokim obodom i izbegavati izlaganje zračenju od 11 do 16 časova.
U petak sunčano i veoma toplo - do 30 stepeni.
U subotu malo oblačnije, ali još toplije - do 32 stepena. U nedelju sunčano, dok će se temperatura kretati od 16 fo 27 stepeni. 
 
I u ponedeljak sunčano. Minimnalna temperatura biće 13, dok će maksimalna biti 16 stepeni.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 19. maj:
 
Očekivana biometeorološka situacija relativno povolјno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Izvesna opreznost se i dalјe savetuje osobama sa srčanim obolјenjima. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti