ANKETA: Zabrinjavaju li vas masovne dojave bombi? Recite nam kako utiču na vaš život

Srbija je već nekoliko dana meta masovnih lažnih dojava o bombama na javnim mestima.
ANKETA: Zabrinjavaju li vas masovne dojave bombi? Recite nam kako utiču na vaš život
Foto: 021.rs

Od srede je na meti i Novi Sad, a jutros su bombe dojavljene u više od 130 škola u Južnobačkom okrugu.

MUP je prethodno saopštio da su ranije dojave o bombama stigle iz Poljske, Gambije, Irana, Nigerije, Ukrajine, Slovenije i Rusije. 

U anketi odgovorite na pitanje da li vas masovne dojave bombi zabrinjavaju, a u komentarima možete opisati na koji način one utiču na vaš život.
 
SuperSurvey
  • Srbin

    21.05.2022 21:34
    Ne
    Ne ,zabrinjavaju me. To rade naše službe po nalogu SNS da stvore osecaj straha i nesigurnosti u drustvu da mogu da nas jos jače jašu i kradu. Sad treba sve da poskupi pa da o tome ne brinemo vec se brinemo oko izmisljenjih bombi. Mudar je Vule, nema sta... Juce smo bili ekonomski Tigar i imali svega za izvoz a danas cemo biti gladni kao za vreme 2 Sv. rata i nemamo nista . Jadni Nedimovic ministar a pojma nema cega ima za izvoz a cega nema i sta treba da laze narod da bi se laganje poklopilo sa Vučkovim. Jbga nisu se dogovorili i etooooo....
  • Nemanja

    20.05.2022 17:00
    Ne
    Ne zabrinjavaju me, šta više, zabavlja me na koliko se jednostavan način iz moje struke moguće, bez ikakvih posledica, sprdati sa sprdačinom od države.

    Ono što me zabrinjava jeste što uopšte živim u sprdačini od države.
  • Gagi

    20.05.2022 16:05
    Malo spolja malo vise iznutra
    Ubedjen sam da se sve odvija po onoj doci ce nam glave mangupi iz nasih redova kad budu objavljivana puna imena i prezimena pocinoca i kad im bude naplacena kompletna naneta steta plus zatvor toj ce prici doci krsj a za dojave maloletnika roditelji plate nanetu stetu sve ce to verujem prestati a moguce je da nekom odgovara ovo,, sr.. E

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti