Izgradnja podzemne garaže menja režim saobraćaja u centru Novog Sada: Ovo su detalji

Izgradnja podzemne javne garaže u Ulici Modene počinje danas, 23. maja, te će saobraćaj biti izmenjen.
Izgradnja podzemne garaže menja režim saobraćaja u centru Novog Sada: Ovo su detalji
Foto: 021.rs
Određena je zabrana odvijanja motornog saobraćaja u Ulici Modene, od Bulevara Mihajla Pupina do Zmaj Jovine ulice i Trga slobode.
Navedena zabrana odvijanja motornog saobraćaja podrazumeva izmenu režima saobraćaja u raskrsnici ulica Modene - Bulevar Mihajla Pupina - Žarka Zrenjanina, na sledeći način:
a) određuje se zabrana skretanja "desno" sa Bulevara Mihajla Pupina u Ulicu Modene iz pravca Petrovaradina, odnosno "levo" iz pravca Novog Sada i
 
b) određuju se obavezni smerovi "desno" i "levo" iz Ulice Žarka Zrenjanina.
 
Određuje se zabrana odvijanja saobraćaja u slepom delu Ulice Ilije Ognjanovića, odnosno u delu od Ulice Modene prema Bulevaru Mihajla Pupina, dok drugi deo Ulice Ilije Ognjanovića postaje "slepa" ulica iz pravca ulica Konstantina Danila i Ise Bajića.
 
Detaljnije o samoj garaži, koliko će imati parking mesta i kada bi trebalo da bude gtotova, čitajte u posebnom tekstu OVDE.
  • Mastodont

    23.05.2022 15:32
    @momciloNS

    Ne memli - ovde se štale grade odvojeno, pa ne upari stoka kao kod vas.
  • momciloNS

    23.05.2022 14:43
    @gpen

    ...ti si jedan od onih koji je dosao u tudje mesto da odredjujes kako ce ko ziveti...

    Hej gpen, jel to malo memli u pradedinoj nabijači? Nešto si mi nervozan?
  • Vladan

    23.05.2022 14:27
    @momciloNS

    Takvi natpisi se u 99% slučajeva stavljaju ispred kapija i ulaza u garaže što se računa kao pravo pristupa privatnoj svojini, ali u neku ruku si u pravu: normalnim ljudima takva upozorenja nisu potrebna, a bahatim primitivcima poput tebe ne možeš objasniti. Najbolje je da jednostavno pozovu pauka, plus možda da ti malo 'pozdrave' auto, tako ćeš se možda i naučiti redu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.