Vučević se ne slaže sa Vučićevom odlukom... da se povuče sa čela SNS

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je da se ne slaže sa odlukom predsednika vladajuće partije da se povuče sa te funkcije.
Vučević se ne slaže sa Vučićevom odlukom... da se povuče sa čela SNS
Foto: 021.rs

Aleksandar Vučić je početkom 2022. najavio da će se sa čela stranke povući tokom ove godine. Bilo je i ranije tih najava, ali se ništa nije ostvarilo. 

Upitan u intervjuu za Alo ko će naslediti Aleksandra Vučića na čelu SNS-a, Miloš Vučević je odgovorio da će o tome odlučivati organi stranke.
 
"Znamo svi šta je predsednik Vučić najavio, ali isto tako mislim da se velika većina naprednjaka ne slaže s takvom njegovom odlukom, ja prvi", poručio je Vučević.
On je u intervjuu govorio i o sve većim problemima zbog neuvođenja sankcija Rusiji, kao i o tome da se Srbija suočava sa "perfidnim uslovljavanjima i raznim političkim zamkama".
 
"Ja verujem da će Srbija uspeti da održi ovaj kurs, da ostane da sedi na svojoj stolici, da sačuva sopstvene interese, i da se odupre sve većoj histeriji protiv svega ruskog", rekao je Vučević za Alo.
  • ex chapman

    23.05.2022 08:25
    advokat
    javno savetuje da treba da se krsi zakon koji zabranjuje da precednik drzave obavlja drugu funkciju ukljucujuci i funkcionera stranke?!?
  • Šefik

    22.05.2022 21:50
    Očekujem da podnese tužbu da sud zabrani ostavku Vučića.
  • Петар

    22.05.2022 20:46
    Битно је да се слаже са боцарама.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti