Zakazivanje za lične karte i pasoše i nedeljom na Bulevaru oslobođenja

MUP je saopštio da je, zbog povećanog interesovanja građana, omogućeno zakazivanje termina za izdavanje pasoša i ličnih karata elektronskim putem u nedelju, u Beogradu i Novom Sadu.
Zakazivanje za lične karte i pasoše i nedeljom na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs
Navedeno je da će radna jedinica u Beogradu u Ulici Omladinskih brigada 1 (SIV 3) nedeljom raditi od 8 do 15, a u Novom Sadu na Bulevaru oslobođenja od 7 do 15 časova.
Pored zakazivanja elektronskim putem, nedeljom je u tim objektima moguće i podnošenje zahteva ličnim dolaskom, dodao je MUP.
Građani tokom cele godine i nedeljom mogu da podnesu zahteve za izdavanje ličnih dokumenata u Beogradu, u Ljermontovoj ulici od 7.30 do 15.30.
 
MUP je naveo da, "kao i do sada", čini sve kako bi građani dobili lična dokumenta u skladu sa zakonskim rokom, uprkos velikom broju zahteva.
  • Vinko

    19.06.2023 15:34
    Lična karta
    Meni ističe za 8 dana lična karta,nadam se da ću uspeti do tada da rešim,pošto nemam pasoš,a moram kod fizijatra krajem meseca,i nedeljno dižem moju terapiju..Savetovali su me da odem u 6 popodne po neki broj,pa dalje šta kažu.Nadam se da ću uspeti...
  • Boba

    28.05.2022 14:15
    Ja nemam lepo iskustvo sa izdavanjem pasosa. Padne sistem, cekala 2 sata. Pa kad sam dizala pasos opet sam cekala sat vremena. Uzas. Backa Palanka.
    Sta bi tek bilo da nema E uprave?? U normalnim drzavama ljudi sve odrade elektronski, nema potrebe ici bilo gde. Pasos stigne na kucnu adresu.
    Kod nas sve organizuju diletanti.
  • Milan

    28.05.2022 09:02
    Bravo
    Svaka im čast kako su to sve lepo organizovali. Nedavno sam radio novu ličnu kartu, zakazao preko eUprave termin sve gotovo za deset minuta i izuzetno su ljubazni svi bili, dakle ni nalik na ono kako je to izgledalo nekad, šalteri, nervoza, dugo čekanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti