Šest dana bilo potrebno za popravku semafora na Novom naselju

Dva semafora na Bulevaru kneza Miloša proradila su u četvrtak, šest dana nakon kvara izazvanog saobraćajnom nezgodom.
Šest dana bilo potrebno za popravku semafora na Novom naselju
Foto: 021.rs

U lokalnoj upravi kažu da je u subotu 28. maja kao posledica saobraćajne nezgode došlo do havarije na svetlosnoj signalizaciji semafora, na raskrsnici Bulevara kneza Miloša i Bulevara Jovana Dučića, odnosno srušen je stub semafora i oštećen temelj.

Za 021.rs u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije navode da, usled neadekvatnih vremenskih uslova, prethodne nedelje nisu mogli da budu izvedeni radovi na sanaciji oštećenja što je podrazumevalo izlivanje novog temelja.

"Po stabilizaciji vremenskih uslova pristupilo se realizaciji radova na izlivanju temelja na predmetnom semaforu. Dana 2. juna, oko 11 časova, semafor je pušten u redovan rad", kažu u Upravi.
 
Oni dodaju da s obzirom na to da isti uređaj kontroliše i rad semafora na pešačkom prelazu na Bulevaru kneza Miloša, kod ulice Ulice Mileve Marić, ni taj svetlosni uređaj takođe nije bio u funkciji sve dok nisu obavljeni radovi na popravci prvog i da je odmah po popravci proradio i drugi semafor.
  • jok

    03.06.2022 11:51
    Ni sada ne radi kako treba, jer ne radi trepćuće žuto, nego se pali ubrzo nakon zelenog čiji je interval jako kratak, pa zbog ogromnih oštećenja tj. udarnih kolotraga na samoj raskrsnici ljudi moraju da voze 20 na sat, tako da realno maksimalno 4 do 5 vozila može da pređe bul. Kneza Miloša.
  • RVosha

    03.06.2022 11:46
    Smrdija
    Ovo bi jedan Japanac popravio za pet minuta.
  • kako ovo

    03.06.2022 11:02
    Korekcija
    kad silaziš sa mosta na kanalu od KLise na Sentandrejskom putu i skrećeš levo na prvom semaforu prema Univeru nema šanse da prodješ na ZELENO dok propustiš vozila koja idu pravo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti