"Volvo" stigao u Novi Sad: Najsigurniji automobili od sada na jednom mestu

Automobili brenda "volvo" bili su jedina ozbiljna marka automobila koja nije imala svoje prodajno mesto u Novom Sadu. Sada se to promenilo zahvaljujući kompaniji "Ling Mobility Solutions".

"Ling Mobility Solutions", sa svojim ogrankom "Ling Cars", potpisao je ugovor sa kompanijom "Volvo", čime su uspeli da obezbede da se u Novom Sadu prodaju automobili za koje važi da su jedni od najsigurnijih na putevima. 

Sve na jednom mestu moći ćete da ih pronađete na Bulevaru vojvode Stepe 86, gde se nalazi "Ling Cars". 

Kako za 021.rs objašnjava direktor i osnivač "Ling Mobility Solutions"-a Minja Bolesnikov, osim "volvo" brenda, u ponudi su i "volvo select" automobili.
 
"To su mladi polovni automobili sa fabričkom garancijom. Takođe, u našoj poslovnici moći ćete da pronađete i vozila iz 'Ling mobility solutions' programa 'staro za novo'. Reč je o vozilima koja smo mi otkupili od naših korisnika, a njima dali nova. To su vozila koja su ponovo sređena i imaju posebnu garancija. Dakle, ne kupujete nešto što nema servisnu istoriju, već nešto o čemu se vodilo računa", poručuje Minja Bolesnikov.
 
 
Auto koji želite, po uslovima koje želite
 
"Ling mobility solutions", osim po tome što je praktično doveo u "Volvo" u Novi Sad, karakteriše i osnovna delatnost kojom se bavi. Kako objašnjava Bolesnikov, reč je o inovativnom finansijskom rešenju u kojem se klijentu omogućava da izabere vozilo koje želi, po uslovima koji im odgovara. 
 
To znači da mogu da izaberu rok na koji će finansirati vozilo, a da pritom u to bude uključeno sve ono što nam stvara probleme tokom svakodnevne vožnje - održavanje, servisiranje, zamena i skladištenje guma, kasko osiguranje, registracija... Sve je u jednoj fiksnoj mesečnoj rati i klijent o tim stvarima, jednostavno, ne mora da razmišlja. 
 
  
 
Imajući u vidu to da "Ling Mobility Solutions" danas u svom voznom parku ima vozila u vrednosti od 4,8 miliona evra, tu su i da pomognu prilikom izbora automobila.
 
"Tu smo i da pomognemo kada je izbor automobila u pitanju, iz razloga što imamo potpisane ugovore sa svim vodećim uvoznicima i svim brendovima u Srbiji, i kao takvi možemo da obezbedimo fantastične uslove ne samo za vozila i osiguranje, nego i za gume i sve prateće stvari koje umeju da stvore finansijski problem. Vozila koriste najrazličitije kompanije, od malih preduzeća, preko vlasničkih automobila, do automobila za komercijalnu upotrebu. Tu smo praktično da napravimo rešenje koje je prilagođeno upravo onome što vama treba. Trudimo se da shvatimo šta su vaše potrebe i da odgovorimo na pravi način", priča Bolesnikov.
Brže i povoljnije u odnosu na druge
 
Minja Bolesnikov ima više od 20 godina iskustva u upravljanju automotiv brendovima u Srbiji, što mu je pomoglo da prepozna šta su najčešće potrebe i izazovi klijenata. Osim toga, tu je i baza kontakata uz koju se do vozila stiže brže i povoljnije u odnosu na druge.
 
To je izuzetno važno pogotovo u godinama kada automobilska industrija ide iz problema u problem - najpre pandemija korona virusa, potom problem sa čipovima i onda, na sve to, rat u Ukrajini.
 
"Možemo da se pohvalimo da kod svakog od brendova imamo odmah obezbeđenu isporuku za određenu količinu automobila. Nije važno da li je u pitanju 'škoda oktavia', 'folksvagen golf' ili su 'mazda' i 'volvo', njih imamo spremne odmah. To smo postigli zato što smo se usudili da poručujemo vozila, iako nismo imali odmah klijente za njih, nego smo radili na osnovu naših znanja i zahvaljujući tome, mi možemo da odgovorimo odmah na zahteve mušterija. To je za kompanije i biznise često veoma važno, jer vama raste tim i treba vam vozilo za komercijalistu odmah, a ne za dva-tri ili šest meseci", zaključuje Minja Bolesnikov, direktor "Ling Mobility Solutions"-a.
 
Više informacija o ove kompanije pogledajte na njihovom SAJTU, kontaktirajte ih na broj telefona 021 3832 068, ili ih posetite na Bulevaru vojvode Stepe 86.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti