Radikali zasedali u Skupštini grada uz Putina i "Spremte se, spremte četnici"

Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad održao je redovno zasedanje godišnje Skupštine za 2022. godinu, koja je počela intoniranjem stranačke himne "Spremte se, spremte četnici".

Oni su u prisustvu 137 delegata iz čitavog grada, u svečanoj atmosferi Velike sale Skupštine Grada Novog Sada imali zasedanje.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke Novi Sad pokazao je jedinstvo, snagu, pozitivnu energiju i odlučnost u nameri da sprovede programske ciljeve i načela Srpske radikalne stranke. Namera Gradskog odbora je da Srpska radikalna stranka ojača svoju stranačku infrastrukturu, podmladi, ali i istovremeno okupi sve one koji su spremni da se bore za ostvarenje naših programskih ciljeva i koji ideologiju srpskog nacionalizma nose u srcu, naveli su u saopštenju.
"Srpski radikali u Novom Sadu kreću u živu kampanju za predstojeće lokalne, pokrajinske, a nadamo se i vanredne republičke izbore. Iza nas je veoma težak period. U poslednjih petnaestak godina prošli smo bure i oluje, politički progon i golgotu, ali smo ostali živi. Živi smo zato što nam je živa ideologija, čista kao suza i zato što smo mi srpski radikli satkani od najčvršćeg materijala. Uveren sam da smo mi, srpski radikali, sposobni da se dignemo sa kolena i ponovo budem strah i trepet na političkoj sceni. Naš prioritetni cilj je da osnažimo Srpsku radikalnu stranku na teritoriji grada Novog Sada", istakao je Đurađ Jakšić, predsednik Gradskog odbora Srpske radikalne stranke Novi Sad.
 
Prisutnim delegatima obratio se i zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj, istakavši da je Srpska radikalna stranka jedina prava i istinska opoziciona stranka, stranka koja je spremna da žrtvuje sve zarad istine, pravde, slobode i odbrane srpskih nacionalnih interesa.
 
Na Skupštini je jednoglasno izabrano deset novih članova Gradskog odbora, na mandatni period od godinu dana, koji su tom prilikom položili svečanu zakletvu.
  • ex chapman

    07.06.2022 09:39
    junaci
    to su junaci koji po Limanu moluju "patriotske grafite", po Centru vicu "Kosovo je Srbija!"...
    sve lepo pokupiti i stocnim vagonima na front. bilo koji. pa nek tamo pokazu ko su i sta su. vecina bi umrla u roku od nedelju dana u sopstvenim fekalijama. ostali bi dezertirali jos prvog dana i pridruzili se nekoj "patriotskoj" paravojsci koja upada u "oslobodjena" sela i "oslobadja" ih od svega sto se moze lako "utopiti". i dan danas po Novom Sadu se sepure likovi za koje se zna sta su radili po istocnoj Slavoniji i kako su stekli prvi kapital!
  • Jarvis

    06.06.2022 14:03
    Zašto u Novom Sadu, a ne u Beogradu?!
  • 002211

    06.06.2022 13:16
    Četnici? Haa.. Ustaše, izvolite. Lepo se sprema(j)te za WW3, tako dakle. Koji ste vi crvi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti