Beočinska Hitna pomoć premeštena u ambulantu "Lafarž"

Beočinska Hitna pomoć od 1. juna je premeštena.
Beočinska Hitna pomoć premeštena u ambulantu "Lafarž"
Foto: 021.rs
Odeljenje Hitne pomoći je premešteno iz centralnih prostorija Doma zdravlja "Dr Dušan Savić Doda" u prostorije ambulante "Lafarž". 
Pacijenti čiji lekari pripadaju ovom odeljenju javljaće se svojim lekarima u toj ambulanti. 
Broj telefona za hitna stanja je 2970-124, a za redovne preglede u ambulanti "Lafarž" brojevi telefona su 874-310 i 874-210.
  • Ana

    11.06.2022 15:53
    Organizacija
    Da li još negde izabrani lekar može da bude lekar iz hitne kao u DZ Beočin?
  • Mr. No

    11.06.2022 13:55
    Kuda plovi ovaj brod
    Napraviti zbrku sa ciljem manje dostupnosti Hitne pomoći. Rezultat? Zna se.
    Ko je ovo potpisao, ako je uopšte neko ostavio pisanog traga, treba ga uhapsiti i optužiti za namerno ugrožavanje života.
  • Jedna

    11.06.2022 12:37
    Beočinka
    Molim Vas da obavestite pacijente da telefon Hitne pomoći 2970124 nije još uvek prebačen u prostorije LBFC, tako da se za pružanje usluga prve pomoći pacijenti snalaze na alternativne načine.
    Vreme će pokazati da li je ovaj korak premeštanja bio dobar jer su pacijenti navikli da usluge traže u samoj ustanovi Doma zdravlja još od njenog postojanja gde se u sklopu njega nalazi apoteka i ostale specijelističke službe.
    Prvo je trebalo pripremiti uslove za rad zaposlenima i obavetsiti gradjanstvo, a ne da 1. juna lekari sele stvari iz otdinacije, sredjuju ambulantu i primaju pacijente.
    Menadžment mora ozbiljnije promisliti i pomoći da Služba hitne medicinske pomoći funkcioniše u cilju što kvalitetnijeg zbrinjavanja i pružanja usluga korisnicima.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.